Haberler

Adana Demirspor'da bir devir kapanıyor mu? Murat Sancak'tan bomba paylaşım

Güncelleme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın sosyal medya hesabında profiline yazdığı ve yaptığı paylaşım, teknik direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılacağı yönünde yorumladı. Profiline, "Bazen ayrılıklar kaçınılmaz olur." yazan Sancak yaptığı paylaşımda ise, "Sultanı düşünceli gören şeyhi sorar, hayırdır sultanım. Der ki, 'kimseyi memnun edemiyorum o yüzden düşünceliyim.' Şeyhi demiş ki 'Yaradanı mutlu et yeter' kıssadan hisse." ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Başkan Murat Sancak'ın sosyal medya hamleleri sonrası gözler İtalyan hocaya çevrildi.

"BAZEN AYRILIKLAR KAÇINILMAZ OLUR"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter profiline, "Bazen ayrılıklar kaçınılmaz olur." yazdı. Sancak'ın bu hamlesini Mavi Şimşekler'in taraftarları Montella ile yolların ayrılacağı yönünde yorumladı.

Adana Demirspor'da bir devir kapanıyor mu? Murat Sancak'tan bomba paylaşım

"YARADANI MUTLU ET YETER"

Sancak'ın yaptığı, "Sultanı düşünceli gören şeyhi sorar, hayırdır sultanım. Der ki, 'kimseyi memnun edemiyorum o yüzden düşünceliyim.' Şeyhi demiş ki 'Yaradanı mutlu et yeter' kıssadan hisse." paylaşımı ise dikkat çekti.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Vincenzo Montella Adana Demirspor Sosyal Medya Adana Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Murat Sancak İSTİFA et, ağlaya ağlaya hakemleri etki altına aldınız son 2 haftadır Giresun ve Ankaragücü maçlarını hakemler ile kazandınız.

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title