Haberler

Acı haberi kız arkadaşı verdi! 30 yaşındaki ünlü sporcu anevrizma nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sosyal medyada 8 milyondan fazla takipçisi olan ünlü sporcu Jo Lindner geçirdiği anevrizma nedeniyle 30 yaşında hayatını kaybetti. Linder'ın ölümü hakkında konuşan kız arkadaşı ölümüne bir anevrizmanın neden olduğunu duyurdu. Nicha, Linder'in ölümünden önceki son günlerde sadece boyun ağrısından şikayet ettiğini ancak bunu ciddiye almadığını ifade etti.

Spor salonu antrenmanları ve beslenme önerileri hakkında hazırladığı gönderilerle kısa sürede sosyal medyada 8.4 milyon takipçiye ulaşan Lindner hayatını kaybetti.

Acı haberi kız arkadaşı verdi! Boyun ağrısı çeken 30 yaşındaki sporcu hayatını kaybetti

"SADECE BOYUN AĞRISI ÇEKİYORDU"

Lindner kız arkadaşı Nicha, Cumartesi günü Instagram'dan yaptığı paylaşım ile meşhur vücut geliştiricinin öldüğünü doğruladı ve erkek arkadaşının ölümüne bir anevrizmanın neden olduğunu duyurdu. Nicha, Linder'in ölümünden önceki son günlerde sadece boyun ağrısından şikayet ettiğini ancak bunu ciddiye almadığını belirtti. Erkek arkadaşının ölmeden önce ona aldığı hediye kolyeyi boynuna taktığını anlatan Nicha, "Orada, odada onunlaydım. Şu an pek bir şey yazamıyorum. İnanın bu adam düşündüğünüzden çok daha fazlası" dedi.

Acı haberi kız arkadaşı verdi! Boyun ağrısı çeken 30 yaşındaki sporcu hayatını kaybetti

ANEVRİZMA NEDİR?

Anevrizma, kan damarlarının duvarında oluşan baloncuk şeklindeki patolojik genişlemeleri tarif eden genel tıbbi tanımlamadır. Anevrizmalar, zayıf duvar yapıları nedeni ile patlayarak ölümcül kanamalara neden olabilirler. Kalp anevrizması çoğunlukla belirti vermiyor. Ancak nefes darlığı, sürekli yorgunluk, çarpıntı ve göğüs ağrısı gibi bulgular bu hastalıkla ilgili ipucu oluşturabiliyor.

Acı haberi kız arkadaşı verdi! Boyun ağrısı çeken 30 yaşındaki sporcu hayatını kaybetti

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (9)

farukbozkurt:

Allah mekanını cennet peygamber efendimize komşu eylesin mümin kardeşim

37
200
yanıtYanıtla
bekir yapici:

adam hristiyan bir alman

yanıt1
yanıt0
Mahmut yıldırım:

Müslüman olmayanın böyle bir şansı yok dostum. Kafan iyi mi???

yanıt8
yanıt5
Sevgi:

Adam maalesef musluman degil kardesim. Boyle dua edemezsin. Allah in rahmet etmesi ve paygamverimize sav. komsu olmasi icin muslumanligin otesinde baya takvali bir kul olmasi lazim. Hepimize rabbim rahmeti ile muamele eylesin.

yanıt42
yanıt10
Ay kural:

Steroid kullanımı ve protein tozları yüzündendir.

139
18
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

covid aşısından olabilir

95
54
yanıtYanıtla
Sadık Işbilen:

Covit asisindan oluyor butun bunlar. Haklisiniz

yanıt2
yanıt1
mardinli yiğit:

büyük ihtimalle ilaç kullandığı için ölmüştür.

123
5
yanıtYanıtla
Sadık Işbilen:

Ayni hastalik bende var. Damar duvarlari inceldi. Damarlarim tikandi. Covit asisindan sonra toparlanamadim. Her an bende ic kanamadan hayatimi kaybedebilirim.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title