Haberler

11 Eylül Cuma DHA Spor Gündemi

Güncelleme:

İngiliz golfçülerin rotası sonbaharda Türkiye olacakGolf Milli Takımlar Bölge Antrenörü ve National Golf Kulübü Genel Müdürü Bekir Kara: İngiliz golfçüler, pandemide İspanya ve Portekiz'e uçuşlar yasak olduğu için ülkemize gelecekSÜPER LİG'DE 2020-2021 SEZONU BAŞLIYOR20.

İngiliz golfçülerin rotası sonbaharda Türkiye olacak

Golf Milli Takımlar Bölge Antrenörü ve National Golf Kulübü Genel Müdürü Bekir Kara: İngiliz golfçüler, pandemide İspanya ve Portekiz'e uçuşlar yasak olduğu için ülkemize gelecek

SÜPER LİG'DE 2020-2021 SEZONU BAŞLIYOR

20.00 Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ

11.00 Siyah-beyazlılar, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.

GALATASARAY

17.30 Sarı-kırmızılı takım, Gaziantep FK karşılaşması öncesi son provasını yaptıktan sonra kampa girecek.

TRABZONSPOR

Bordo-mavililer yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

ANKARAGÜCÜ

10.00 Transfer yasağını kaldıran Başkent kulübü, daha önce anlaşma sağladığı futbolcular için tanıtım ve imza töreni düzenleyecek.

TFF 1'İNCİ LİG'DE 2020-2021 SEZONU BAŞLIYOR

19.00 Menemenspor - Altınordu

VOLEYBOL

Misli.com Sultanlar Ligi'nde yeni sezon başlıyor

19.00 Aydın B.Şehir Bld. - Galatasaray HDI Sigorta

BASKETBOL

Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası 2'nci Aşama

17.30 Fenerbahçe Beko - Türk Telekom

AVRUPA'DAN FUTBOL

18.00 Neftçi Bakü - Sumqayıt (Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi)

22.00 Bordeaux - Lyon (Cenk Özkacar)

BAKAN KASAPOĞLU'NUN PROGRAMI

14.00 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi Beytullah Eroğlu Kapalı Yüzme Havuzu ve 6 adet çok amaçlı basketbol sahasının açılış törenine katılacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Portekiz Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title