Haberler

1 günde takım değiştirdi! Ümit Karan'ın yeni adresi belli oldu

Güncelleme:

TFF 2. Lig'de bir gün önce Uşakspor'dan ayrılan Ümit Karan, aynı ligde mücadele eden Anagold 24Erzincanspor ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Kırmızı siyahlı kulübün tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Gökhan Keleş, anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, TFF 2. Lig ekiplerinden Uşakspor'da yürüttüğü teknik direktörlük görevinden ayrıldı. Tecrübeli hoca, 1 gün sonra aynı ligde mücadele eden Anagold 24Erzincanspor ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

"BU YOLU BERABER YÜRÜYECEĞİZ"

Açıklamalarda bulunan Ümit Karan, önünde önemli bir hedef olduğunu belirterek: "Ben hayatım boyunca futbol kariyerimde de yaptığım hocalık dönemlerinde de hep hedefe odaklı yaşamışımdır. Başkanın hedefi takımı üst lige çıkartmak. Biz de elimizden gelen en iyisini yapmaya, en iyi kadroyu kurmaya, en iyi takımı yapmaya gayret göstereceğiz. İyi çalışmamız lazım, tüm Erzincan'a taraftara hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Ama bunu hep beraber yapmamız gerekiyor. Tüm desteğe ihtiyacımız var, seyircimiz arkamızda duracak. Bu yolu mutlaka beraber yürüyeceğiz, Erzincanspor için hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

1 günde takım değiştirdi! Ümit Karan'ın yeni adresi belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Karan Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (2)

sadece kadir:

TÜRKİYEDE BÖYLE FUTBOL ANTRANÖRLÜĞÜ OLDUĞU SÜRECE BAŞARISIZLIK BAKİ KALIR. BAKIN T.D. ÇOĞUNA HEPSİ YIL İÇİNDE 2-3 TAKIM DEĞİŞTİRİYOR. İSTİKRARSIZLIK DİZ BOYU. ALT YAPIYA VERİLEN ÖNEM BÖYLE OLURSA BAŞARI TABİKİ GELMEZ.

19
0
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

yav iyide antrönörlerimiz nasıl bir eyitim alıyorlar ki? adam futbolu bitiriyor 3 4 ay sonra antrönör oluyor... eğitimden baya uzağız, sonra kalkıp vurun kırın tokatlayın sert futbol diyerek ; genç oyuncuları kendi kimliklerinden uzaklaştırıp kalas futbolculara dönüştürüyorlar

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title