Haberler

Sorgun Kaymakamı Altınpınar Sporcularla Bir Araya Geldi

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Belediyespor'un voleybol ve futbol takımı oyuncularıyla yemekte bir araya geldi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Belediyespor'un voleybol ve futbol takımı oyuncularıyla yemekte bir araya geldi.

Altınpınar, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in Sorgun Belediyespor voleybol ve futbol takımlarına verdiği yemeğe katıldı.

Takımları mücadele ettikleri liglerde elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Altınpınar, şunları kaydetti:

"Her ne kadar bizzat gidip izleyemesem de takip ettiğim kadarıyla Sorgun Belediyespor voleybol ve futbol takımlarımız bu sezon oynadıkları tüm maçlarda bırakın yenilmeyi, beraberlik dahi almamışlar. Takımlarımız maçlarını açık farkla kazanarak bunu alışkanlık haline getirmişler. Oyuncularımızın bu alışkanlıklarından vazgeçebileceklerini sanmıyorum. Her iki takımımızı da daha büyük başarılara imza atmaları dileğiyle kutluyorum."

Belediye Başkanı Şimşek de voleybol takımlarının 2. Lig Erkekler 3. Grupta, futbol takımının da Yozgat Birinci Amatör Küme'de rakipsiz olduklarını belirtti.

Her iki takımın da daha büyük başarılara imza atacağından kuşkusu olmadığını dile getiren Şimşek, "Futbol takımımızın oynayacak rakip bulamaması beni üzüyor. Aslında suç biraz da bizim takımda. Oynadıkları takımlara bu kadar çok gol atmasalar, belki de onlar sahadan çekilmeyecekler. Rakip takımlar bunları yaparken, talimatlara göre hareket ettikleri için yapacak bir şey kalmıyor. Bu durum bizlere tek seçenek bırakıyor, bir an önce bu ligden bir üst lige çıkmak." diye konuştu.

Şimşek, voleybol takımının bugüne kadar oynadığı tüm maçları kazanmasının kendisini çok mutlu ettiğini, yapılacak sporcu takviyeleriyle birinci lige çıkacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Yemeğe, Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Vural ile yöneticiler Nihat Künbetli, Fatih Çilibiş ve antrenörler de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sorgun Belediyespor Muzaffer Şimşek Ahmet Şimşek Altınpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title