Haberler

Sonuçlanan İhaleler... - İstanbul Asfalt Fabrikalarının Avrupa Ve Anadolu Yakasında Yaptıracağı Asfalt, Yama, Nakil Ve Serim İşi İhaleleri Sonuçlandı

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, daha önce duyurusunu yaparak 26 Temmuz 2006 tarihinde yaptığı, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki asfalt temini, nakli, serimi ve asfalt yama işi ihaleleri sonuçlandı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, daha önce duyurusunu yaparak 26 Temmuz 2006 tarihinde yaptığı, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki asfalt temini, nakli, serimi ve asfalt yama işi ihaleleri sonuçlandı.

Buna göre Avrupa Yakası 1. kısım asfalt temini, serimi, nakli ve asfalt yama yapımı işini toplam 10 milyon 384 bin YTL bedelle ''Tüsan Yapı Sanayi A.Ş'' kazandı.

Toplam 11 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 6 adedinin geçerli sayıldığı ihalede, işin başlangıç tarihi 18 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 10 Ocak 2008 olarak belirlendi.

Söz konusu işlerin yapılacağı ilçeler Zeytinburnu, Fatih, Güngören, Eyüp, Bayrampaşa, Eminönü, Esenler, Bağcılar ve ilk kademe belediyeleri olarak belirlendi.

-ANADOLU YAKASI 3. KISIM-

İstanbul'un Anadolu Yakası 3. kısımda yapılacak olan asfalt temini, serimi ve nakli ile asfalt yama yapılması işi ise toplam 11 milyon 158 bin 895 YTL bedelle sonuçlandı.

İhaleyi söz konusu bedelle, ''Aktif İnşaat Yatırım ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.

Toplam 15 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 8 adedinin geçerli sayıldığı ihalede işin başlangıç tarihi 14 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 10 Ocak 2008 olarak belirlendi.

3. kısmı kapsayacak ilçeler şunlar:

''Alemdar, Beykoz, Çavuşbaşı, Çekmeköy, Sarıgazi, Taşdelen, Yenidoğan, Samandıra, Ağva, Ömerli ve Şile İlçeleri ile ilk kademe belediyeleri''

-AVRUPA YAKASI 3. KISIM-

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şeşli, Kağıthane İlçeleri ile ilk kademe belediyelerini kapsayan 3. kısım asfalt temini, serimi, nakli ve asfalt yama yapılması ihalesini toplam 8 milyon 17 bin YTL bedelle ''Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' aldı.

Başlangıç tarihi 15 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 10 Ocak 2008 olarak belirlenen işin ihalesine toplam 11 firma teklif verirken, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 8 adedini geçerli saydı.

-AVRUPA YAKASI 4. KISIM-

Avrupa Yakası 4.kısım asfalt temini, nakli ve serimi ile asfalt yama işi ihalesi toplam 9 milyon 892 bin YTL bedelle sonuçlandı.

Silivri, Çatalca, Büyük Çekmece-Batı, Gaziosmanpaşa, Eyüp-mücavir ile ilk kademe belediyelerini kapsayan Avrupa Yakası 4. kısım ihalesini söz konusu bedelle ''İrem İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

İhaleye toplam 16 firma teklif verirken, komisyon söz konusu tekliflerin 7 adedini geçerli saydı.

İşin başlangıç tarihi 10 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 12 Ocak 2008 olarak belirlendi.

-AVRUPA YAKASI 2. KISIM-

Öte yandan, İstanbul Avrupa Yakası 2. kısım asfalt temini, serimi, nakli ve asfalt yama yapılması işi ihalesini 12 milyon 800 bin YTL bedelle ''Metgün İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'' kazandı.

Toplam 10 firmanın teklif getirdiği ihalede 4 firmanın teklifi geçerli sayıldı.

Başlangıç tarihi 8 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 10 Ocak 2008 olarak belirlenen işin yapılacağı ilçeler şunlar:

''Avcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Küçükçekmece, Büyükçekmece-Doğu ilçeleri ile ilk kademe belediyeleri''

-ANADOLU YAKASI 2. KISIM-

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin ihalesini gerçekleştirdiği Anadolu Yakası 2. kısım asfalt temini, serimi, nakli ve yama ihalesi 8 milyon 96 bin YTL bedelle sonuçlandı.

İhaleyi söz konusu bedelle ''Demyol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Adalar, Akfırat, Kartal, Orhanlı, Pendik, Sultanbeyli ve Tuzla ilçeleri ile ilkkademe belediyelerini kapsayacak olan işin başlangıç tarihi 14 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 16 Ocak 2008 olarak belirlendi.

-ANADOLU YAKASI 1. KISIM-

Diğer taraftan İstanbul Anadolu Yakası 1. kısımda yer alan Ümraniye, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerini kapsayan asfalt temini, serimi, nakli ve asfalt yama ihalesini, 10 milyon 756 bin YTL bedelle ''Alfa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

Başlangıç tarihi 15 Ağustos 2006, bitiş tarihi ise 10 Ocak 2008 olarak belirlenen ihaleye toplam 12 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 7 adedini geçerli saymıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title