Haberler

Son Dakika: Hakemin ırkçılık yaptığı PSG-Başakşehir maçı ertelendi

Güncelleme:

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan ırkçılık skandalı sonrası PSG-Başakşehir maçı yarıda kaldı. 4. hakemin ırkçı söylemi sonrası maçı yönetenler karşılamadan alınırken, yapılan toplantılar neticesinde mücadelenin bu akşam (9 Aralık Çarşamba) 20:55'te kaldığı yerden devam etmesine karar verildi.

İstanbul Başakşehir Kulübü, Paris Saint-Germain karşılaşmasında sahaya çıkmama kararı aldı. Yapılan toplantılar neticesinde karşılaşmanın bu akşam (9 Aralık Çarşamba) 20:55'te kaldığı yerden devam edeceği bildirildi.

Medipol Başakşehir'in Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Paris Saint Germain maçında 4. hakem Sebastian Coltescu'nun yardımcı antrenörümüz Pierre Webo'ya yapmış olduğu ırkçılık nedeniyle futbolcularımız sahaya çıkmama kararı almıştır" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika: Irkçılık yapan hakem maçtan alındı, PSG-Başakşehir maçı kaldığı yerden devam edecek

Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt de, sahadan çekildikleri PSG maçının bu akşam (9 Aralık Çarşamba) kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

RUMEN HAKEM MAÇTAN ALINDI

Ayrıca, Başakşehir'in yardımcı hocası Pierre Webo'ya ırkçı ifadeler kullanan Rumen 4. hakem de maçtan alındı.

"MAÇ DEVAM EDECEK, 4. HAKEM OLMAYACAK"

Irkçılık nedeniyle yarım kalan maçın akıbetiyle ilgili NTV'ye konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "4. hakem, orta hakeme bu zenciyi atacaksın diyor. Daha sonra biz de bunu duyuyoruz ve maça devam etmeme kararı aldık. UEFA, ırkçı hakemi görevden aldı. Ya bir hakem gelecek ya da 4. hakemsiz devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Paris Saint-Germain-Başakşehir karşılaşmasının 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun temsilcimizin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekilmiş ve soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Başakşehir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (20)

Türkiye:

Önderimiz büyük komutanımız hz Mehammed (sav) dil uzatan Fransa bekle sen başına neler gelecek iç savaşa gireceksin Allahın iziniyle

29
23
yanıtYanıtla
objektif:

se sacmaliyon oglum sen ne alaka irkci romen hakem Ovidiu Hategan, Turkiyenin peygaberin adini bari kullanma sacmaliklarina

yanıt21
yanıt3
Kibar Adam:

Senin gibi yobazlar varken bu dünyada baris gelmez. Senin gibi musluman olmaz olsun cahil herif.

yanıt2
yanıt2
Memoli:

Bir babayiğitlik daha yapın tarihe geçersiniz 90 dakika olduğunuz yerde durun

yanıt1
yanıt1
mehmet:

Bu olayın maçın fransada olmasından başka Fransayla alakası yok kardeşim. kendini gaza getirmişin ama frene bas :)

yanıt2
yanıt2
Tarik:

Siz araplar ic savasi seviyorsunuz.ulkemizden defolun gidin

yanıt0
yanıt0
1907:

Dini bütün bir arkadaşımıza benziyorsun az iç günah

yanıt0
yanıt0
Serhat:

İslamda da bizde de bolca ırkçılık var. Irkçılık sadece bir etnik kökene yapılmaz. Şişmanlara, eşcinsellere, romanlara, yaşlılara. Kısaca öteki olan herşeye karşı yapılan ayrımcılık ırkçılık olarak kabul ediliyor.

3
12
yanıtYanıtla
ırkçı:

senin miden ırkçı. ilk kelimenin islam olması zaten , sonra ırkçılık sadece ırka yapılmaz demen , ZATEN NEYE KARŞI IRKÇI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. '' Tüm Müslümanlar kardeştir''

yanıt16
yanıt1
Sancotti:

Tepkisiz kalınsaydı unutulup giderdi bu olay ,başakşehir çok kararlı bir şekilde tepki verdi bravo, bir galatasaraylı olarak başakşehirin bu hareketini çok beğendim

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title