Haberler

Esenler Teknoloji Üssü Oluyor!

Güncelleme:

Eklenme tarihi 5 Haziran 2021ABONE OL ESENLER TEKNOLOJİ ÜSSÜ OLUYOR!

Eklenme tarihi 5 Haziran 2021

ABONE OL ESENLER TEKNOLOJİ ÜSSÜ OLUYOR! Esenler'de, akıllı şehir teknolojileri için Ar-Ge çalışmalarını yürütecek ve diğer akıllı şehir uygulamalarını da destekleyecek olan güney ve kuzey rezerv alanlarda Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, yeni yaşam kentini teknoloji şehri haline gelecek.

YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİDE ÖNCÜ OLACAK

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin bilişim şehri Esenler'in güney ve kuzey rezerv alanlarında kurulması planlanan Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisas TGB'nin, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu doğrultusunda yerli ve milli teknoloji üretiminde önemli bir yere sahip olacağını söyledi.

ESENLER'İN TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEK

Göksu, "Türkiye'nin ilk akıllı şehir uygulama test merkezi burada hayata geçecek. Kurulacak teknoloji geliştirme bölgesi, Esenler'i, üniversite-sanayi iş birliğini geliştiren, nitelikli işgücü ve sanayi potansiyellerini ileri teknoloji ile kullanabilen, yüksek katma değere sahip ürünler elde edebilen bir kent konumuna taşıyacak ve kentin, bölgenin ve Türkiye'nin ekonomik ve sosyal açıdan kalkınması için önemli bir adım olacak. Kısacası Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile resmiyet kazanan bu dev proje ile Esenler teknoloji üssü olacak. Böylece Esenler'in tarihi ve talihi değişecek" dedi.

Anne Adayları Eğitime! Sağlıklı ve rahat bir doğum için Esenlerli anne adaylarına yol gösteren "Anne Oluyorum" projesi kapsamında verilecek eğitimlere katılmak...

Esenler'e Kış Çiçekleri Esenler Belediyesi, kış mevsimine uygun çiçeklerle şimdi rengarenk… Soğukların iyiden iyiye kendini hissettirdiği ilk andan itibaren değişen tabiatla...

Çanakkale Ruhu Biterse Biteriz

"Tarihe Yolculuk" programında Çanakkale Savaşı'nın destansı öyküsünü anlatan Tarihçi-Yazar Vehbi Vakkasoğlu, "Çanakkale'nin ruhunu ve manasını dolu dolu yaşayalım... .

Mahkümlarla Gönül Sohbeti İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Esenler Belediyesi'nce düzenlenen Metris Buluşmaları'nın konuğu oldu. Mahkümlarla bir araya gelen Döngeloğlu, "Kalp ve akıl...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Recep Tayyip Erdoğan Esenler Toplum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title