Haberler

Son dakika haberi: Meram Belediye Başkanı Kavuş çocuklara eşlik etti

Güncelleme:

Son dakika haberleri: Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bir hafta boyunca 0-14 yaş çocuklara ücretsiz hizmet veren 80 Binde Devr-i Alem Parkı'nın son gününde çocuklara eşlik etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bir hafta boyunca 0-14 yaş çocuklara ücretsiz hizmet veren 80 Binde Devr-i Alem Parkı'nın son gününde çocuklara eşlik etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, çocuklar ile parkı gezen Kavuş'un, parkın minik misafirleri ve ailelerine dondurma ikramında bulunduğu belirtildi.

Parkın, hafta boyunca çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördüğünü aktaran Kavuş, parkı, bir hafta içinde yaklaşık 6 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Amaçlarının, parkı hiç görmeyen çocukların görmesini, daha önce gezmiş olanların da bir kez daha gezebilmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan Kavuş, şunları kaydetti:

"Parkımız, onlara şanlı tarihimizi ve tarihi kahramanlarımızı, ecdadımızdan emanet aldığımız sanat ve kültür eserlerimizi bir belgeseli televizyondan izler gibi değil de, içinde adeta yaşar gibi anlatan bir yapı. Mesela parkımızda bulunan minyatür eserler arasında bulunan Ayasofya'yı görüp incelemiş, oradaki tabeladan ya da yanındaki büyüğünden bilgisini almış bir çocuğun Ayasofya'nın zincirlerinden kurtulup yeniden camiye dönüştürülmesi ile ilgili bir haberde kafasında oluşan algıyla, Ayasofya'yı hiç görmemiş bir çocuğun algısı asla bir olamaz. Tüm bunların ışığında yanlarına çocuklarını da alıp gerek son bir haftada gerekse bugüne kadar misafirimiz olarak tarih bilinci içinde büyüyen bir nesil için gayret gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kavuş Meram Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title