Haberler

Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Güncelleme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde bir ilke imza atan Medipol Başakşehir, ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden Medipol Başakşehir, H Grubu'nda Paris Saint-Germain, Manchester United ve Leipzig ile eşleşti.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde bir ilke imza atan Medipol Başakşehir, ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden Medipol Başakşehir, H Grubu'nda Paris Saint-Germain, Manchester United ve Leipzig ile eşleşti.

MAÇLAR 20 EKİM'DE BAŞLAYACAK

20 Ekim'de başlayacak grup maçları, 9 Aralık'ta sona erecek. Geçen sezon Alman ekibi Bayern Münih'in mutlu sona ulaştığı turnuvanın finali, 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

İŞTE GRUP EŞLEŞMELERİ

A GRUBU
Bayern Münih
Atletico Madrid
Salzburg
Lokomotiv Moskova

B GRUBU
Real Madrid
Shaktar Donetsk
Inter
Borussia Mönchengladbach

C GRUBU
Porto
Manchester City
Olympiakos
Marsilya

D GRUBU
Liverpool
Ajax
Atalanta
Midtjylland

E GRUBU
Sevilla
Chelsea
Krasnodar
Rennes

F GRUBU
Zenit
Borussia Dormund
Lazio
Club Brugge

G GRUBU
Juventus
Barcelona
Dinamo Kiev
Ferencvaros

H GRUBU
Paris Saint-Germain
Manchester United
RB Leipzig
BAŞAKŞEHİR

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (30)

...:

FENEVİN ŞAMPUANLAR LİGİNDEKİ RAKİPLERİ ELİDOR , CLEAR VE PANTENE OLDU. . .

24
12
yanıtYanıtla
FB:

Söyleyene bak :))) ya cupasız yada dansöz Fadik :)))) paok kahramanı olsun sanmam

yanıt4
yanıt2
Sedat:

Avrupalılar fener keriz olarak kalsın diye bazı maçları fenere sattılar hırsız fener futbol erkek oyunudur sahte zaferin anlamı ne. Oyunu oynarsın yenilirsen normaldir ama sahada yalvarmalar ne

yanıt2
yanıt0
MEEE:

4. SIRADA BİTİRMENİZ DİLEĞİYLE

11
10
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Siz kim şampiyonlar ligi kim lan katarşehirspor

16
3
yanıtYanıtla
GS:

Cupa aldılar ondan ama siz bilmezsiniz

yanıt1
yanıt5
başakşehir:

bu grupta 4. sırada olmak bile başarıdır

11
7
yanıtYanıtla
Baha:

Sampiyonlar liginde harika futbol dilegiyle basarilar

5
12
yanıtYanıtla
Tebrikler:

Görüyorum ki çekemeyen çok. Ulan ülkenin takımı başarı dileyeceğine laf atıyorlar. Yurt içindeki takımlarla münakaşamız farklı bu farklı. Şunu ayırt etmeyi öğrenin ARTIK!

7
8
yanıtYanıtla
YUNUS:

Kardeş ben Galatasaray''lı olarak ülkemizin takımlarını desteklerim ama başakşehir fazla gol yemesin yeter bildiğin ölüm grubu E yada F grubuna düşseydi iyiydi ama BAŞARILAR BAŞAKŞEHİRE

yanıt1
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title