Haberler

Bakan Selçuk: Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gündemimizde Yok

Güncelleme:

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 3600 ek gösterge çalışmasının devam ettiğini söyledi. Emeklilikte yaşa takılanlar konusuna da değinen Bakan Selçuk, "EYT gündemimizde yok" dedi.

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk milyonlarca memurun merakla beklediği 3600 ek gösterge hakkında açıklamada bulundu. Bakan Selçuk konu hakkında "Çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de konuşan Selçuk, "Gündemimizde yok" açıklamasında bulundu.

"EYT GÜNDEMİMİZDE YOK"

Bakan Selçuk "3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor" dedi. Selçuk dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacağını belirterek, Şubat ayında aylıklara yansıyacağını söyledi. EYT konusuna da değinen Bakan Selçuk, "EYT gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında." ifadelerini kullandı.

KALIN, "HENÜZ TARİH YOK" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, salı günü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada 3600 ek gösterge için "Çalışma yürütülüyor. Henüz bir tarih yok. Tek paket olacak" demişti.

MEMUR-SEN: TÜM MEMURLARI KAPSAMALI

Memur-Sen de 3600 ek gösterge konusunda sadece 4 farklı meslek grubunu değil, tüm kamu görevlilerini içine alacak, kapsayıcı, eşitleyici ve adaletli bir çalışmasının ivedilikle yapılması gerektiğini bildirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zehra Zümrüt Selçuk Ziya Selçuk Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title