Haberler

Son Dakika: A Milli Takım'ın Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Grup bir hayli kolay

Güncelleme:

Son dakika: Geçen yıl Uluslar B Ligi'nden C Ligi'ne düşen Türkiye'nin rakipleri belli oldu. UEFA Uluslar C Ligi'nde C1 grubuna düşen A Milli Takım'ın rakipleri Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları oldu.

UEFA Uluslar Ligi 2022-23 sezonu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Takımlar, 2020-2021 UEFA Uluslar Ligi'nde elde ettikleri puan ve derecelere göre torbalara ayrılırken Türkiye kendi kategorisinde 1. torbadan kura çekimine katıldı.

RAKİPLER BİR HAYLİ KOLAY

B Ligi'nden C Ligi'ne düşen A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile mücadele edecek.

Son Dakika: A Milli Takım'ın Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Grup bir hayli kolay

A LİGİ

A1: Fransa, Danimarka, Hırvatistan, Avusturya

A2: İspanya, Portekiz, İsviçre, Çek Cumhuriyeti

A3: İtalya, Almanya, İngiltere, Macaristan

A4: Belçika, Hollanda, Polonya, Galler

B LİGİ

B1: Ukrayna, İskoçya, İrlanda, Ermenistan

B2: İzlanda, Rusya, İsrail, Arnavutluk

B3: Bosna Hersek, Finlandiya, Romanya, Karadağ

B4: İsveç, Norveç, Sırbistan, Slovenya

C LİGİ

C1: TÜRKİYE, Lüksemburg, Litvanya, Faroe Adaları

C2: Kuzey İrlanda, Yunanistan, Kosova, Güney Kıbrıs/Estonya

C3: Slovakya, Belarus, Azerbaycan, Kazakistan/Moldova

C4: Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Gürcistan, Cebelitarık

D LİGİ

D1: Lihtenştayn, Kazakistan/Moldova, Andorra, Litvanya

D2: Malta, Güney Kıbrıs/Estonya, San Marino

MAÇLAR NE ZAMAN?

Ay-yıldızlı ekibimiz, UEFA Uluslar Ligi'nde 2-14 Haziran 2022 tarihlerinde dört, 22-27 Eylül 2022 tarihlerinde de iki karşılaşma oynayacak.

UEFA ULUSLAR LİGİ

A Ligi'nde yer alan grup birincileri 2023 yılının Haziran ayında final turnuvasında mücadele edecek. B, C ve D Ligi gruplarının birincileri ise bir üst lige yükselecek.

A ve B Ligi gruplarının sonuncuları bir alt lige düşürülecek. C Ligi gruplarındaki sonuncular ise 2024 yılının Mart ayında kendi aralarında play-out maçları oynayacak. Bu maçların ardından C Ligi'ne çıkacak ve D Ligi'ne düşecek takımlar belirlenecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

UğuR DURAN:

Bu kura: '' Kusura bakmayın size Portekizi rakip ederek, Sürpiz olursa İtalyayı rakip ederek dünya kupası yolunuzu kapattık, barı burda rahat bir gruba verelim de işiniz görülsün'' der gibi bir kura olmuş.

2
1
yanıtYanıtla
serhat karakaş:

C ligindeki tüm rakipler kolay.Hele d ligine bir düşelim göreceksiniz tüm rakipler lokum, lokum...

1
0
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Son paragraftan Ben hicbirsey anlamadım. O çıkıyor öteki düşüyor bilmem ne. Çözebilen var mı ya .

0
0
yanıtYanıtla
Orkan Bozkurt:

Uluslar Ligin en dibine cakilmisiz, birde Grup hayli kolay diye yazmisiniz :)) Arkadaslar biraz gercekci olalim ve hayalerden cikalim... ne dersiniz? ;)

0
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Buradan da küme düşelim rakipler daha kolay olur SAN Marino ve Cebelitarık ile oynarız

0
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Grup tam dengimize göre. Litvanya ile çekişiriz. Kaliteli ayaklarımız affetmez. Ya da affeder. Belli de olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Kolaymış gülsünler o kolay dediğiniz takımlar kök söktürür merak etmeyin hiç bir takım kolay lokma değildir hiç bir maç kolay değildir ! yok o takımlar kolay yok şu takımlar zorlu diye ayırım yaparsanız kesinlikle hiç bir zaman başarılı olamazsınız ! ÖNCE KENDİNİZE FUTBOLCULARINIZA GÜVENECEKSİNİZ rakipler zorlu olsun hiç önemli değil siz onlar için kolay lokma olmayın onlar sizden çekinsin ürksün olay bu kadar basit ! Türk futbolu asla başarılı olamayacak olamazda çünkü kendimize güvenimiz yok !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title