Haberler

Son Bir Yılda Türkiye'ye 175 Madalya Kazandırdık"

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mesut Keskin, son bir yılda Türkiye'ye 175 madalya kazandırdıklarını belirterek, "17 branşta faaliyet gösteren güçlü bir federasyon olduk." dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mesut Keskin, son bir yılda Türkiye'ye 175 madalya kazandırdıklarını belirterek, "17 branşta faaliyet gösteren güçlü bir federasyon olduk." dedi.

Keskin, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig Play-Off Müsabakaları için geldiği Antalya'nın Kemer ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, federasyon olarak büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele verdiklerini aktaran Keskin, "Son bir yılda Türkiye'ye 175 madalya kazandırdık. 17 branşta faaliyet gösteren güçlü bir federasyon olduk." dedi.

Bir üst lige çıkan takımlardaki başarılı sporcuların milli takıma seçilme şansının da artacağını vurgulayan Keskin, Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nın ağustosta düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na katılacağını aktardı.

Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda düzenlenen 2. Lig'e çıkma müsabakalarına, 8 kulüpten 70 sporcu katılıyor.

Müsabakalar 30 Nisan Pazartesi günü sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Mesut Keskin Antalya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title