Haberler

Tuzak ne zaman, saat kaçta, hangi gün, hangi kanalda? Tuzak geç mi başlayacak? Tuzak gün mü değişti, yeni günü ne zaman, Çarşamba mı Perşembe mi?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Tuzak bugün tam saatinde başlamayacak. Bundan dolayı izleyiciler, Tuzak ne zaman, saat kaçta, hangi gün, hangi kanalda? Tuzak geç mi başlayacak? Tuzak gün mü değişti, yeni günü ne zaman, Çarşamba mı Perşembe mi? araştırması yapıyor. Peki, Tuzak hangi gün? Tuzak dizisi yeni bölümü ne zamandır? Tuzak dizisi günü mü değişti? Tuzak dizisi bitti mi, final mi oldu? Tuzak ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Tuzak ne zaman, saat kaçta, hangi gün? Tuzak, Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapımı, ilk bölümü 19 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği, senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki, Tuzak ne zaman, saat kaçta, hangi gün, hangi kanalda? Tuzak geç mi başlayacak? Tuzak gün mü değişti, yeni günü ne zaman, Çarşamba mı Perşembe mi?

TUZAK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Tuzak dizisi her hafta Perşembe günü TV8'de ekranlara geliyor. Dizi bazen 20:00 'da başlıyor bazen ise biraz geç başlıyor.

TUZAK DİZİSİ GÜN MÜ DEĞİŞTİ? TUZAK HANGİ GÜN?

Tuzak dizisi önceden Çarşamba günleri yayınlanıyordu. Yapılan değişiklikle birlikte dizinin günü Perşembe'ye alındı. Dizi Perşembe günleri yayınlanıyor.

Tuzak ne zaman, saat kaçta, hangi gün, hangi kanalda? Tuzak geç mi başlayacak? Tuzak gün mü değişti, yeni günü ne zaman, Çarşamba mı Perşembe mi?

TUZAK BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Hayır bitmedi sadece günü Çarşambadan Perşembeye alındı. Yeni bölümleri perşembe günüdür.

BUGÜN TUZAK VAR MI, YOK MU, NEDEN YOK? (2 ŞUBAT 2023 PERŞEMBE)

Bu akşam Tuzak dizisinin yeni bölümü var fakat dizi tam saatinde yani 20:00 'da başlamadığı için izleyiciler tarafından yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilmişti. TV8 yayın akışına göre Tuzak dizisi 2 Şubat 2023 Perşembe günü yani bugün saat 22:15'de başlayacak.

TV8 YAYIN AKIŞI

  • 16:00 -Zuhal Topal'la Yemekteyiz / Yeni Bölüm
  • 20:00 -Survivor 2023 / Yeni Bölüm
  • 22:15 - Tuzak / Yeni Bölüm

TUZAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamandabütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak'a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tuzak Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title