Haberler

Sevil İlayda Koçak kimdir?

Güncelleme:

Gündemde yer alan konuların ardından merak edilen isimlerden biri de sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Sevil İlayda Koçak oldu. Sevil İlayda Koçak kimdir? sorusunun yanıtı bu kapsamda araştırılan başlıklardan biri oldu. Sahnedeki stand-up performansı ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya, 2,5 yıldır yönetmen Sultan San ile aşk yaşıyordu. Kaya ve San'ın ayrıldığını açıklamasının ardından gündeme gelen bir isim de Sevil İlayda Koçak oldu.

Sevil İlayda Koçak kimdir? sorusunun yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Konuşanlar programıyla adını duyuran komedyen Hasan Can Kaya, 2,5 yıldır aşk yaşadığı yönetmen Sultan San ile ilişkisini bitirdi. Haberler.com'a özel açıklama yapan Kaya, ayrılık kararını ortaklaşa aldıklarını ve birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

SEVİL İLAYDA KOÇAK KİMDİR?

Sevil İlayda Koçak, özel bir şirkette insan kaynakları yöneticisi olarak görev alıyor. Koçak, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarla beğeni topluyor.

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayımlanmakta olan Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya özel hayatıyla gündemde yer alıyor. Uzun süredir Sultan San ile aşk yaşamakta olan Hasan Can Kaya'nın Sevil İlayda Koçak ile birlikte olduğuna dair iddialar olsa da iki taraftan da bu konu hakkında herhangibir açıklama veya doğrulama gelmedi.

Sevil İlayda Koçak kimdir?

Hasan Can Kaya'nın geçtiğimiz Haziran ayında Sevil İlayda Koçak isimli bir kadın ile Çeşme'deki bir mekanda tanıştığı iddia edildi. Hasan Can Kaya, daha sonra bir grup erkek arkadaşı ve Sevil İlayda Koçak ile beraber poz verdi. Hasan Can Kaya ile Sevil İlayda Koçak'ın yaz aylarında yakınlaştığı iddia edilirken, Hasan Can Kaya'dan henüz söz konusu iddialara ilişkin yanıt gelmedi.

Sevil İlayda Koçak kimdir?

"İŞ İLİŞKİMİZ DEVAM EDECEK"

2,5 yıldır kendisinden 6 yaş büyük olan Sultan San ile aşk yaşayan ve özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Hasan Can Kaya'nın ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Ayrılık haberler ini doğrulayan Hasan Can Kaya, Haberler.com'a yaptığı açıklamada, "Karşılıklı aldığımız bir karar. Arka planda özel bir neden yok. İş ilişkimiz eskisi gibi devam edecek" ifadelerini kullandı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Hasan Can Kaya Exxen Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title