Haberler

Sergio Ramos hangi takıma gidecek 2024? Ramos nereye transfer olacak?

Güncelleme:

Sergio Ramos García, stoper mevkiinde forma giyen İspanyol futbolcudur. 2019'da The Guardian'ın "En İyi 100 Erkek Futbolcu" listesinde en iyi dördüncü stoper olarak yer aldı. Son günlerde transfer sezonunda adı gündemde olan isim hakkında Sergio Ramos hangi takıma gidecek 2024? Ramos nereye transfer olacak? araması yapılıyor.

Son günlerde adı sıklıkla transfer haberlerinde geçen Sergio Ramos'un hangi takıma gideceği futbolseverlerin gündeminde yer aldı. Transfer sezonunun devam etmesiyle beraber Sergio Ramos hangi takıma gidecek 2024? Ramos nereye transfer olacak? soruları araştırıldı. Detaylar haberimizde.

SERGİO RAMOS HANGİ TAKIMA GİDECEK 2024?

Uzun süre Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Sergio Ramos, eski kulübü Sevilla'ya imza attı. 18 yıl sonra eski kulübüne geri dönen Ramos, Sevilla'dan 1 milyon euro maaş alacak.

"EVE DÖNÜŞLER HER ZAMAN GÜZEL OLMUŞTUR"

Sevilla'ya imza atan Ramos, "Bugün çok özel bir gün, eve dönüşler her zaman özel olmuştur. Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Birkaç aydır bunun için bekliyordum ancak geri dönebildiğim için çok mutluyum. Buraya gelmeden herhangi bir takıma gitmemin bir anlamı yoktu. Dedem, babam, Sevilla ve Antonio Puerta için bunu yapmalıydım. Bence doğru zamanda geldim" ifadelerini kullandı.

1 MİLYON EURO ALACAK

İspanyol basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Ramos, Sevilla ile yaptığı anlaşma gereği 1 milyon euro maaş alacak.

SERGİO RAMOS KİMDİR?

Sergio Ramos García 30 Mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Stoper mevkiinde oynayan Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain takımında forma giyen İspanyol futbolcudur. 2019'da The Guardian'ın "En İyi 100 Erkek Futbolcu" listesinde en iyi dördüncü stoper olarak yer aldı.

İspanya ile ilk maçına 30 Mart 2005 tarihinde, Sırbistan-Karadağ maçına çıktı. Maç 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. İspanya adına ilk golünü ise 13 Ekim 2007 tarihinde, Danimarka ile yapılan maçta kaydetti. Maç 3-1 galibiyet ile sonuçlandı. 29 Haziran 2008 tarihinde, İspanya 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında Almanya ile finale kaldı. Ramos bu maçta 90 dakika görev aldı. Maç 1-0 İspanya galibiyeti ile bitti ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasını İspanya kazanmış oldu. 11 Temmuz 2010 tarihinde, İspanya 2010 FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda ile finale kaldı. Ramos bu maçta 120 dakika görev aldı. Maç 1-0 İspanya galibiyeti ile bitti ve 2010 FIFA Dünya Kupası'nı İspanya kazanmış oldu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Sergio Ramos The Guardian Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title