Haberler

Paramparça 18.yeni bölüm görüntüleri, son bölüm özeti

Güncelleme:

Paramparça dizisi 30 Mart Pazartesi akşamı yine çok heyecanlı bir bölümle izleyici karşısında. Paramparça dizisinin 18.yeni bölümünde ortalık fena halde karışıyor. Yeni bölümün özeti ve 18.bölüm fragman videosu haberler.com adresinde.

Paramparça 18.bölüm fragman videosu ve Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça dizisinin yeni bölümünün özeti. Hazal silahlı saldırıdan sağ olarak kurtulur ve henüz olayın şokunu yaşarken Cihan'ın kendisini bulmasıyla rahat bir nefes alır.

Paramparça yeni bölümde hapishaneye düşen Keriman'ı burada çok zor zamanlar beklemektedir. Koğuşun hanım ağası tarafından koğuşta çokta iyi karşılanmayan Keriman yaptıklarına bin pişmandır. Para için her şeyi yapan Özkan Dilara'nın şoförü oluyor. Cihan ile Dilara arasındaki hesaplaşmalar ise sürüyor. Dilara, Cihan'a yaptıklarının bedelini ödetmek istemektedir.

Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başarır ama artık cinayetin görgü tanığıdır ve üstelik de kimliği deşifre olmuştur.

Paramparça yeni bölümde Dilara boş durmuyor Cansu yalıya geri dönmek zorunda kalır. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan'ın hedefindedir. Dilara ve Cihan'dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya'daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey'in çıkarttığını Cihan'a anlatır.

Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara'dan boşanmaya kesin olarak kararlıdır ancak Dilara'nın da Cihan'a büyük bir sürprizi vardır.

PARAMPARÇA 18.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title