Haberler

Nepal uçak düşme anı İZLE! (VİDEO) Uçak düşme anı videosu İZLE!

Güncelleme:

Meydana gelen kazanın ilk görüntüleri birçok kişi tarafından merak ediliyor bu nedenle Nepal uçak düşme anı izlemek isteyen kişiler Nepal uçak düşme anı İZLE aramasını yapıyor. İşte merak edenler için Nepal uçak düşme anı İZLE! (VİDEO) Uçak düşme anı videosu İZLE!

Nepal uçak düşme anı izle araması, Uçağın düşme anını araştıran ve merak eden birçok kişi tarafından araştırılmakta. Kalkıştan yaklaşık 20 dakika sonra meydana gelen olayın ardından Nepal Başbakanı Pushpa Kamal Dahal kabineyi acil toplantıya çağırdı. İşte merak edenler için Nepal uçak düşme anı İZLE! (VİDEO) Uçak düşme anı videosu İZLE!

NEPAL UÇAK DÜŞME ANI İZLE

Devlet televizyonu, kaza yerinden bazı kişilerin cansız bedenlerinin çıkarıldığı duyurdu. İlk belirlemelere göre 16 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Yolcular arasında 10 yabancı uyruklu kişi ile 2 bebeğin de bulunduğu bilgisi de paylaşıldı. Uçak düşme anını izlemek isteyen kullanıcılar, haberimizin detaylarından Nepal uçak düşme anı videosunu izleyebilir.

KABİNE ACİL TOPLANACAK

Kalkıştan yaklaşık 20 dakika sonra meydana gelen olayın ardından Nepal Başbakanı Pushpa Kamal Dahal kabineyi acil toplantıya çağırdı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Nepal Gündem Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title