Haberler

Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 eleme maçları ne zaman?

Güncelleme:

Milli maçlar ne zaman ve EURO 2024 eleme maçları ne zaman olduğu merak ediliyor. A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda gelecek yıl mart ayında oynayacağı maçların programı belli oldu. Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 eleme maçları ne zaman, hangi gün olduğu araştırılıyor. Peki, Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 eleme maçları ne zaman?

Milli maçlar ne zaman ve EURO 2024 eleme maçları ne zaman olduğu araştırılıyor. Ay-Yıldızlılar ilk maçta Ermenistan, ikinci maçta Hırvatistan'la kozlarını paylaşacak. Milli maçlar ne zaman ve EURO 2024 eleme maçları ne zaman sorularına yanıt aranıyor. Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 eleme maçları ne zaman? Milli maçlar ne zaman? EURO 2024 eleme maçları ne zaman? Detaylar haberimizdedir…

MİLLİ MAÇLAR NE ZAMAN?

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda gelecek yıl mart ayında Ermenistan ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların yerleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay yıldızlı ekip EURO 2024 Elemeleri'ndeki ilk maçında 25 Mart Cumartesi günü deplasmanda Ermenistan ile başkent Erivan'da karşılaşacak. Cumhuriyet Stadyumu'nda oynanacak maç TSİ 20.00'de başlayacak.

HIRVATİSTAN'LA BURSA'DA

Milliler, D Grubu'ndaki ikinci maçında 28 Mart Salı günü Hırvatistan'ı Bursa'da konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki karşılaşmanın başlama saati ise 21.45 olarak belirlendi.

DEVLERDEN UZAĞIZ

A Milli Takımımız, D Grubu'nda Hırvatistan, Galler, Ermenistan ve Letonya ile kozlarını paylaşacak. Bu kurada Portekiz, İtalya, Hollanda, İtalya, İspanya, İngiltere gibi takımlardan kurtulmuştuk.

EURO 2024 ELEME MAÇLARI NE ZAMAN?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Turnuvaya Almanya ev sahipliği yapacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

A Milli Futbol Takımı Ermenistan Türkiye Futbol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title