Haberler

Menajerimi Ara "Barış" karakterini kim canlandırıyor? Deniz Can Aktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Güncelleme:

Beğeniyle izlenilen Menajerimi Ara dizisinin başrol oyuncularından birisi "Deniz Can Aktaş" 'dır. Dizide 'Barış' karakterini canlandırmaktadır. Peki Deniz Can Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, rol aldığı diziler nelerdir?

Deniz Can Aktaş, Fransız Dix pour cent dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde başrol karakter Barış'ı oynamaktadır. Peki Deniz Can Aktaş kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, doğum tarihi ne, burcu ne?

MENAJERİMİ ARA BARIŞ HAVAS KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Menajerimi Ara dizisindeki "Barış" karakterini 'Deniz Can Aktaş' canlandırmaktadır.

Menajerimi Ara 'Barış' karakterini kim canlandırıyor? Deniz Can Aktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR?

Deniz Can Aktaş 28 Temmuz 1993, İstanbul doğumlu Türk oyuncu.

Deniz Can Aktaş doğum tarihi : 28 Temmuz 1993

Deniz Can Aktaş kaç yaşında : 27 yaşında

Deniz Can Aktaş nereli : İstanbul doğumlu

Deniz Can Aktaş mesleği ne : Oyuncu

Deniz Can Aktaş burcu ne : Aslan

Deniz Can Aktaş boyu kaç : 1.78 m

Deniz Can Aktaş kilosu kaç : 75 kilo

Aktaş, 28 Temmuz 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbullu oyuncu Deniz Can Aktaş, aslen Kastamonu İnebolu'ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunudur ve kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım attı.

Star TV'de yayımlanan Avlu adlı dizide Alp Öztürk karakterine hayat veren Aktaş, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur. Son olarak da Menajerimi Ara'da yer aldı.

DENİZ CAN AKTAŞ ROL ALDIĞI DİZİLER

2020 - Menajerimi Ara (Dizi)

2019 - Aşk Ağlatır (Dizi)

2018 – Avlu (Alp) (TV Dizisi)

2017 – Nerdesin Birader (Ali) (TV Dizisi)

2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Ronaldo Burak) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Seçkin) (TV Dizisi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Menajerimi Ara Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title