Haberler

Mark Zuckerberg - Elon Musk kafes dövüşü ne zaman? Mark Zuckerberg - Elon Musk kafes dövüşü iptal mi edildi?

Güncelleme:

Teknoloji dünyasının önde gelen isimleri Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında bir kafes dövüşü tartışması yaşanıyor. Musk, geçtiğimiz ay Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmiş ve detayları Twitter üzerinden paylaşmıştı. Ancak Musk, dövüş öncesi sağlık durumunun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. Zuckerberg ise konuyla ilgili henüz bir yanıt vermedi. İkilinin yakın zamanda kafes dövüşü hakkında ortak bir duyuru yapması bekleniyor.

Her gün milyonlarca kullanıcının kullandığı Instagram ve Twitter bugünlerde CEO'ların kavgasıyla gündeme geliyor. Geçmişte Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet eden Musk yaptığı yeni bir açıklamayla kafes dövüşü hakkında detayları paylaştı. Peki, Elon Musk Mark Zuckerberg kafes dövüşü ne zaman, nerede? Mark Zuckerberg vs Elon Musk kafes dövüşü belli oldu mu, ne zaman, nereden izlenir?

MARK ZUCKERBERG - ELON MUSK KAFES DÖVÜŞÜ NE ZAMAN?

Teknoloji dünyasının renkli yüzlerinden biri olan Elon Musk, geçtiğimiz ay Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etti. Geçtiğimiz günlerde kafes dövüşü için Twitter'da canlı yayın yapacağını açıklayan Musk, yeni açıklamasıyla gündeme geldi. Fakat kafes dövüşünün detayları henüz paylaşılmamıştı. Daha sonra yapılan açıklama ile kafes dövüşü iptal edildi.

MARK ZUCKERBERG - ELON MUSK KAFES DÖVÜŞÜ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Geçtiğimiz günlerde kafes dövüşü için Twitter'da canlı yayın yapacağını açıklayan Musk, yeni açıklamasıyla gündeme geldi.

Elon Musk: "Kafes dövüşü yerine asil bir tartışma ortamı istiyorum."

Geçtiğimiz günlerde kafes dövüşü ile ilgili konuşan Musk, bir tarih belirlemeden önce boynunu ve sırtının üst kısmını muayene ettirmesi gerektiğini söyledi. Twitter üzerinden açıklama yapan Musk, "Dövüş gerçekleşmeden önce muayene olmalıyım. Ameliyat gerekebilir, sağlık durumum bu hafta belli olacak." ifadelerine yer verdi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Mark Zuckerberg Elon Musk Twitter 3.Sayfa Gündem Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title