Haberler

LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? LGS 2. nakil sonuçları sorgulama ekranı!

Güncelleme:

LGS 2. nakil sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Sorgulama ekranı üzerinden sonuçları takip etmek isteyen öğrenciler ve veliler, resmi açıklamanın yapılmasını bekliyor. Peki, LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? Detaylar haberimizde...

1 milyon 30 bin 195 öğrencinin ter döktüğü Liselere Geçiş Sınavı'nın 2.nakil sonuçlarının açıklanacağı tarih araştırılan konular arasında yer alıyor. Kullanıcılar tarafından LGS nakil sonuçları araştırılmaktadır. 2023 LGS tercih yerleştirme sonuçlarının 24 Temmuz'da açıklanmasının ardından 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. Peki, LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte,LGS 2. nakil sonuçları sorgulama ekranı!

LGS'DE 562 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDI!

MEB'ten öğrencilerin ve öğretmenlerin dikkatini çeken bir paylaşım geldi. Yapılan paylaşımda sınava dair istatistikler yer aldı. Buna göre sınava katılım oranı yüzde 82 olarak belirtilirken sınava giren 1 milyon 30 bin 195 öğrencinin 562'si tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Testlerdeki net ortalaması geçen yıla göre artış gösterdi.

LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILDI?

Sınava ilişkin detayları paylaşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hatay'da yaptığı açıklamada, sınav kılavuzunun pazartesi günü ilan edileceğini bildirdi. Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu ise 26 Haziran'da yayımlandı. Adaylar, tercihlerini 3-19 Temmuz'da gerçekleştirdi.

LGS 2.NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

LGS tercih yerleştirme sonuçları, 24 Temmuz'da açıklandı. 1 milyon 30 bin 195 öğrencinin girdiği sınavın nakil sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. LGS 2. nakil sonuçlarının 7 Ağustos Pazartesi günü açıklanması beklenmektedir.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

LGS Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title