Haberler

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi oyuncuları kim? Hızlı ve Öfkeli 8 filmi konusu, oyuncuları ve Hızlı ve Öfkeli 8 özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Hızlı ve Öfkeli 8 filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Hızlı ve Öfkeli 8 konusu, özeti ve Hızlı ve Öfkeli 8 oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Hızlı ve Öfkeli 8 filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Hızlı ve Öfkeli 8 filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Hızlı ve Öfkeli 8 filmini izleyecek olanların merak ettiği Hızlı ve Öfkeli 8 konusu nedir, Hızlı ve Öfkeli 8 oyuncuları kimler ve Hızlı ve Öfkeli 8 özeti gibi konuları inceliyoruz. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Tüm zamanların en popüler film serisi Hızlı ve Öfkeli, dünya çapında 1 milyar dolar gişe yapan ve en büyük altıncı film olan Hızlı ve Öfkeli 7'nin ardından Hızlı ve Öfkeli 8 ile devam ediyor. Dom ve Letty balayındadır ve Brian ile Mia da emekli olmuştur. Ekibin geri kalanı temize çıkınca, dünya turu yapan ekip normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın (Oscar ödüllü Charlize Theron) Dom'u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediğinde, ekip daha önce karşılaşmadığı bir sınavla yüzleşecektir.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: F. Gary Gray

Oyuncular:Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, Scott Eastwood, Vin Diesel Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim

Yapım Yılı: 2017

Vizyon Tarihi : 14 Nisan 2017 Cuma

Senaryo: Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title