Haberler

ZTK Alanyaspor- Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor- Galatasaray maçı hangi kanaldan yayınlanacak?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesini kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak isteyen Sarı kırmızlı ekip zoru Alanya deplasmanında galibiyet arayacak. Peki, Galatasaray- Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray- Alanyaspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte maça dair tüm merak edilenler...

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Galatasaray ile Alanyaspor tur için kozlarını paylaşcak.Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Sarı kırmızlı ekip kupada bir üst turun peşinde. Akdeniz ekibi Alanyaspor ise Avrupa kupalarına katılma hedefinde olan Antalya ekibinin tek düşüncesi Galatasaray'ı yenerek kupada yoluna devam bir üst turdan devam etmek. Futbolseverler ise Galatasaray - Alanyaspor maçının ne zaman ,saat kaçta onacağını ve hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Galatasaray- Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray- Alanyaspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

İki takım arasında oynanan son 2 maç "gollü beraberlik" ile sonuçlandı. (1-1 ve 2-2) İki takımın da son 5 resmi maçı "2.5 üst" bitti. Alanyaspor 5 maçta 3 galibiyet ,1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Konuk ekip Galatasaray ise son5 maçta 5 galibiyet aldı.

GALATASARAY- ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.Kırbıyık Holding Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.30'da başlayacak.

GALATASRAY- ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANLDAN YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu müsabakası A Spor dan naklen ve şifresiz yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu Galatasaray - Alanyaspor maçı Muhtemel 11'leri şu şekilde:

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Fatih, Balkovec, Efkan, Lusamba, Umut, Pedro, Efecan, Ferhat, Hassan

Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Emre Taşdemir; Berkan, Midtsjö, Barış, Mertens, Kerem, Gomis

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Kupası Galatasaray Türkiye Alanya Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title