Haberler

ApeCoin Yorum | ApeCoin nedir? ApeCoin grafik ve geleceği!

Güncelleme:

ApeCoin coin yorum ve grafiği kripto para piyasası yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Genellikle ApeCoin coin hakkında ApeCoin coin twitter, Ape Coin coin grafik şeklinde araştırmalar yapılarak hem metrik değerlere ulaşabilmeyi hem de farkı bilgilerden faydalanmayı yatırımcılara amaçlıyor. Peki, Ape Coin yorum ve grafiği! Ape coin nedir? Ape coin geleceği nedir? Ape coin ne kadar? İşte detaylar haberimizde...

Ape coin coin yorum ve Ape coin nedir sorusu kripto para piyasası yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Genellikle UMA coin hakkında Ape coin twitter, Ape coin grafik şeklinde araştırmalar yapılarak hem metrik değerlere ulaşabilmeyi hem de farkı bilgilerden faydalanmayı yatırımcılara amaçlıyor. Peki, Ape coin yorum ve grafiği! Ape coin nedir? Ape coin geleceği nedir? Ape coin ne kadar? İşte detaylar haberimizde...

APECOİN YORUM

Apecoin yorum ve Ape yorum araştırmaları son zamanlarda kripto para piyasası yatırımcıları tarafından daha çok ApeCoin investing, ApeCoin twitter, ApeCoin forum ve ApeCoin binance başlıkları ile sık sık yapılıyor. Bu araştırmalar gösteriyor ki ApeCoin hakkında kripto pazarındaki gerek grafik bazında metrikler gerekse somut verilerle açıklanmış ApeCoin yorumları ApeCoin yatırımcı adayları tarafından bilgi toplamak ve fiyat araştırması yapmak amacıyla araştırılıyor. Fakat bu kadar hızlı trendlere girmesi her yatırım aracında olduğu gibi piyasalardaki ani dalgalanmalardan ve belirsizliklerden kaynaklı riskler de barındırabiliyor.

Yatırımcılar UMA hakkında araştırmalar yaparken sayısal verilerin yanı sıra ApeCoin güvenilir mi ve kimin konularına da ayrı bir önem vermesi gerekmektedir. Büyük kazançlar kadar büyük kayıpların da yaşanabildiği kripto para piyasasında zaman zaman ani düşüş ve yükselişler kripto paraların meşruluğu ve gündeme gelen haberleri, imajı ile de değişiklik gösterebilmektedir. Bu bakımda bir süre ApeCoin haberleri takip etmek faydalı olacaktır.

APECOİNNE KADAR?

ApeCoin kaç dolar?

ApeCoin anlık olarak $ 7.7794 değerindedir.

ApeCoin kaç TL?

ApeCoin anlık olarak ₺119.34 değerindedir.

ApeCoin değerleri nelerdir?

  • Piyasa Değeri: ₺33,992,190,489 ( +31.32% )
  • Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri: ₺119,405,350,351 ( +31.32% )
  • Hacim: ₺31,791,448,710 ( +32.85% )
  • Hacim/ Piyasa Değeri: 0.9297
  • Dolaşan Arz: 284,843,750.00 APE

APECOİN YÜKSELİYOR MU, DÜŞÜYOR MU?

ApeCoin anlık olarak $ 7.7794 değerindedir.

ApeCoin değeri son 24 saatte 32.60% değer kazanmıştır.

ApeCoin son 7 günde 43.27% değer kaybetmiştir.

APECOİN NEDİR?

Kültür, sanat, oyun, eğlence ve etkinlikler aracılığıyla web3'te yeni bir ifade buldu. Blok zincirinin kültür üzerindeki etkisinin olasılıkları o kadar sonsuzdur ki, bunların hepsi henüz tahmin edilemez. APE, sıradakini desteklemek için yapılmış, topluluk tarafından kontrol edilen ve oluşturulan bir simgedir. Kültürü meta veriye yönlendiren topluluk liderliğindeki girişimler için merkezi olmayan bir protokol katmanı olarak hizmet edecek.

APE VAKFI

APE Vakfı, ApeCoin'in kahyasıdır. Bu bir gözetmen değil, ApeCoin DAO'daki ApeCoin sahiplerinin üzerine inşa edebileceği temel katmandır.

Vakıf, merkezi olmayan ve topluluk liderliğindeki yönetimi kolaylaştırır ve zamanla daha merkezi olmayan hale gelecek şekilde tasarlanmıştır. ApeCoin DAO'nun kararlarını yönetmekle görevlidir ve günlük yönetim, defter tutma, proje yönetimi ve DAO topluluğunun fikirlerinin gerçeğe dönüşmesi için ihtiyaç duydukları desteğe sahip olmasını sağlayan diğer görevlerden sorumludur.

APE Vakfının amacı, APE ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini adil ve kapsayıcı bir şekilde yönetmektir. ApeCoin DAO tarafından yönlendirildiği şekilde harcamalarını ödemek için multisig cüzdan tarafından kontrol edilen Ekosistem Fonunu kullanır ve ApeCoin sahiplerinin açık ve izinsiz yönetişim süreçleri aracılığıyla işbirliği yapmaları için bir altyapı sağlar.

DAO

ApeCoin DAO var çünkü merkezi olmayan yönetişim, küresel olarak dağılmış bir topluluk oluşturmak ve yönetmek için kritik öneme sahip ve bu nedenle APE ekosisteminin başarısı için kritik.

APE İyileştirme Önerisi Süreci (bkz. Yönetim ) ApeCoin DAO üyelerinin Ekosistem Fonu tahsisleri, yönetişim kuralları, projeler, ortaklıklar ve daha fazlasıyla ilgili kararlar almasına olanak tanır. ApeCoin DAO üyeliği tüm ApeCoin sahiplerine açıktır.

PANO

APE Vakfı üzerindeki özel bir konsey (DAO'nun "Yönetim Kurulu"), ApeCoin DAO üyelerinin emriyle Vakıf yöneticilerinin gözetimini sağlar. Kurulun amacı, DAO tekliflerini yönetmek ve topluluğun vizyonuna hizmet etmektir. ApeCoin DAO kuralları kapsamında idari inceleme gerektiren tekliflerde toplanır. İlk Kurul, altı aylık bir dönem için görev yapar, bundan sonra DAO üyeleri Kurul üyeleri için yıllık olarak oy kullanır.

APECOİN 24 SAATLİK GRAFİĞİ!

ApeCoin Yorum | ApeCoin nedir? ApeCoin grafik ve geleceği!Görsel: coinmarketcap.com

APECOİN 1 HAFTALIK GRAFİĞİ!

ApeCoin Yorum | ApeCoin nedir? ApeCoin grafik ve geleceği!Görsel: coinmarketcap.com

APECOİN 1 AYLIK GRAFİĞİ!

ApeCoin Yorum | ApeCoin nedir? ApeCoin grafik ve geleceği!Görsel: coinmarketcap.com

SPK'nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;

"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kripto Para ApeCoin Coin Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title