Haberler

Ahmet Özokur kimdir ? Özokur ile Davutoğlu boşandı

Güncelleme:

Ahmet Özokur kimdir ? Başbakanın kızı Sefure Davutoğlu ile evli olan Ahmet Özokur eşiyle boşanıyor olması sebebiyle Türkiye gündemine oturdu.

Ankara kulislerinde uzun zamandır konuşulan Sefure Davutoğlu ile eşi Ahmet Özokur'un ayrılacağı yönündeki iddialara ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Odatv'de yer alan habere göre Sefure Davutoğlu ve Ahmet Özokur evliliklerini sonlandırdı.

DAVUTOĞLU VE ÜLKER'İN DOSTLUĞU GEÇMİŞE DAYANIYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile işadamı Murat Ülker çocukluk arkadaşıydı. Bu dostluk yıllar içinde akrabalığa dönüştü. Keza Davutoğlu'nun kızı Sefure, Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in torunu Ahmet Özokur'la evlenmişti. Ahmet Özokur, Murat Ülker'in kız kardeşi Ahsen'in oğluydu.

İNTERNET ADRESLERİNE YANSIDI

Ancak son gelen bilgilere göre Ülker Davutoğlu ilişkisi yara aldı. Çok konuşulan ancak basına yansımayan bu durum Sefure Davutoğlu Özokur'un ve Ahmet Özokur'un internetteki adreslerine kadar yansıdı.

TWITTER'DA İSİM DEĞİŞTİRDİ

Öyle ki…

Başbakan'ın kızının twitter hesabı "@SefureDO", Sefure Davutoğlu Özokur'un kısaltmasıydı. Ancak ayrılık gerçekleştikten sonra, Başbakan'ın kızı kullanıcı ismini sadece "Sefure D" olarak, yani Sefure Davutoğlu olarak bıraktı.

ÜNİVERSİTENİN SİTESİNDEKİ İSMİ DE DEĞİŞTİ

Şehir Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olan Başbakan'ın kızı, üniversitedeki sayfasında da soyadını sadece "Davutoğlu" olarak bıraktı. Halbuki eskiden o sayfada sadece "Sefure Özokur" yazıyordu. Özokur soyadını atan Sefure Hanım, Davutoğlu soyadını yeniden kullanmaya başladı.

ÖZOKUR DA EŞİNİ SİLDİ

Değişim sadece Davutoğlu kanadında da yaşanmadı. Ahmet Özokur'un da twitter hesabındaki bio'sunda eskiden "@sefureDO nun eşi, Yusuf ile Vera'nın babası" yazıyordu.

Şimdi ise…

Sadece "Yusuf ile Vera'nın babası" şeklinde yazdığı görünüyor. O da "Sefure'nin eşi" ifadesini sildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Davutoğlu ve Ülker ailesinin dünürlüğü sona ermiş gibi gözüküyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ahmet Davutoğlu Sabri Ülker Murat Ülker Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title