Haberler

2.5 litre kola kaç TL? 2.5 litre kola ne kadar oldu, fiyatı ne?

Güncelleme:

KDV ve ÖTV oranlarındaki artışlar en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kolayı da etkiledi. Yeni yapılan zamla 2.5 litrelik kolanın fiyatı arttı. Peki 2.5 litre kola kaç TL? 2.5 litre kola ne kadar oldu, fiyatı ne?

2.5 litre kola kaç TL? KDV ve ÖTV oranlarındaki artışlar en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kolayı da etkiledi. Yeni yapılan zamla 2.5 litrelik kolanın fiyatı arttı. Peki 2.5 litre kola kaç TL? 2.5 litre kola ne kadar oldu, fiyatı ne? Detaylar...

2.5 LİTRE KOLA KAÇ TL?

En çok tüketilen içecekler arasında gösterilen kolaya zam geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş zamlı listeyi paylaştı. Yeni listeye göre, kolanın litresi 25 liraya çıkarken, 2.5 litrelik kola ise 43 liraya yükseldi.

1 LİTRESİ 25 LİRA OLDU

"Son güncellenen vergi düzenlemesiyle raflara yansıyan kola zam geçişleri" diyerek tweet atan Aybaş'ın paylaştığı görselde, 2.5 litrelik kola ve gazlı içeceklerin 43 liraya, 2.5 litrelik gazozun 41.5 liraya, 1.75 litrelik kola ve gazlı içeceklerin 32 liraya ve 1 litrelik içeceklerin ise 25 liraya yükseldiği görüldü.

İşte Aybaş'ın paylaştığı o liste;

2.5 litre kola kaç TL? 2.5 litre kola ne kadar oldu, fiyatı ne?

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

ÖTV Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title