Haberler

    Fatih Terim, Sofiane Feghouli'yi Gözden Çıkardı

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli'yi gözden çıkardı.

    Galatasaray'da sezon başından bu yana ligde 17 dakika şans bulabilen, Lokomotiv Moskova ile yapılan maçta tribüne gönderilen Sofiane Feghouli dün de kendini kulübede buldu. Bu durum, Fatih Terim'in Cezayirli futbolcuyu iyice gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı.

    Feghouli ancak 82. dakikada oyuna girebildi, Galatasaray ise mücadeleyi 3-0 kaybetti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lokomotiv Moskova Sofiane Feghouli Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (17)

    ŞAPKACI:

    HER MAĞLUBİYETİN ARDINDAN BİRİNİ SATIYORSUN, BU NASIL İMPARATORLUK LAN. 2-0 MAĞLUPKEN 10 HAFTADIR OYNAMAYAN ADAMI OYUNA SOK SONRA SUÇLU O? ALLAH ALLAH MİLLETTİ ENAYİ YERİNE KOYMA. O KADAR ADAM VAR YENİLİNCE SONRA GİRENLER CEZALI. SEN BU İŞİ BIRAK ARTIK YAŞLANDIN. GAZLA TAKIM ÇALIŞMIYOR, TEKNİK, TAKTİK VE BİLGİDE GEREK ARTIK.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    ismail66:

    bence malubiyetin suclusu bulundu herkes suclu sadece fatih kerim degil

    1
    5
    yanıtYanıtla
    SİNAN GÜMÜŞ:

    BANA VERİLEN ŞANS FEGOULİYE VERILMELI

    4
    1
    yanıtYanıtla
    UGUR:

    BU NASIL GÖZDEN CIKARMA ADAMRODRIGEZİ CIKARDI OYUNDAN ONU ALDI.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    angaralı:

    rezillik başka adı yok neymiş kücümsemeyeceksin küçümsememeyi öğreneceksin

    4
    1
    yanıtYanıtla
    HALİL İBRAHİM VICIL:

    DÜN AKŞAMA BAKARSAN TAKIMIN TAMAMI FEGOULİ. . . O ZAMAN HEPSİNİ GÖZDEN ÇIKAR HOCAM. . . BİZ YENİLGİYE KIZMIYORUZ MÜCADELE ETMEMEYE, KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMEYE KIZIYORUZ. . DÜN RODRİGUEZ İN 30-40 M. EURO EDECEĞİ SÖYLENİYORDU, DÜN AKŞAM İZLEYENLER 5 VERMEZ BU KADAR İSTİKRARSIZ OLUNMAZ

    1
    0
    yanıtYanıtla
    :

    SEN FEGHOULIYİ BOŞVERDE O SİNAN GÜMÜŞ DENEN ADAMI HALA TAKIMA ALIYORSAN SEN FUTBOLCUDAN ANLAMIYORSUN TERİM .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    adana:

    terim sampiyonlugu kimseye kaptirmadi ne fener ne bjk nede trabzon bu yil yine sampiyonuz bunu herkes biliyor sende biliyorsun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    turgay:

    hocam daha arayış içindeysen zaman geçıyo fenerı gördün beşiktaş karşisinda ne top oynadı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yemişim seni:

    Terim var artık sen bittin sana 5 maç daha veriyorum sonra çantanı al 2leee

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title