Haberler

Sinan Özen, Küçükçekmece Göl Festivali'nde Sevenlerini Coşturdu

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Uluslararası Göl Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen, şarkılarıyla Küçükçekmeceli hayranlarını coşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Göl Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen, şarkılarıyla Küçükçekmeceli hayranlarını coşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 8. Uluslararası Göl Festivali'nin ikinci gününe ünlü sanatçı Sinan Özen'in konseri damga vurdu. Göl kenarında Hop Dedik Ayhan'ın sunumuyla gerçekleştirilen konseri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve başkan yardımcıları başta olmak üzere binlerce Küçükçekmeceli vatandaş izledi.

Konserde yeni çıkardığı single'ına ait "Yıkılır İstanbul Bu Gece" ve "Adı Aşk" parçalarını ilk kez seslendiren Sinan Özen, kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür ederek, hayranlarına "Yeni single'ımdaki parçaları ilk kez burada sizlere okudum, inşallah beğenirsiniz" dedi.

YAĞMURA ALDIRIŞ ETMEDEN EĞLENDİLER

Konser alanını tıka basa dolduran Küçükçekmeceli vatandaşlar Sinan Özen'i yaklaşık 2 saat boyunca sağanak yağışa rağmen büyük bir ilgiyle dinledi. Sanatçının eski, yeni tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden katılımcılar, eğlenceli dakikalar geçirdi. Konser boyunca Sinan Özen, "Senin Uğruna", "Evlere Şenlik", "Sigaramın Dumanı" gibi dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi.

Göl Festivali'nin ikinci günü etkinlikleri kapsamında, misafir ülkeler, Arena Park Avm'de ve konser öncesinde amfi tiyatroda ülkelerine özgü danslarını sahneledi. Estonya, Mısır, Şili, Fransa ve Türkiye'nin dans gösterileriyle eğlenen vatandaşlar, ülkelerin tanıtım filmleriyle de kısa bir dünya turuna çıktı.

Konser sonunda Sinan Özen'e teşekkür ederek plaket veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay: "Yağmur rahmettir, yağmura rağmen buradasınız, buradayız. Bizi bu gece burada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Küçükçekmece Belediyesi Aziz Yeniay İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title