Haberler

Sinan Engin'den çarpıcı iddia: Bu açıklamalara göre yönetimin Terim'i göndermesi lazım

Güncelleme:

Erzurumspor maçından sonra yaptığı açıklamalarla yönetimi hedef alan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözlerini değerlendiren futbol yorumcusu Sinan Engin, yönetimin elinde olsa Terim'i hemen yollayacağını iddia etti ve sarı-kırmızılı camiada devre arasında seçim olacağını belirtti.

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Futbol'da Fatih Terim ile Galatasaray yönetimi arasında yaşanan krizi değerlendirdi.

Yönetimin elinde olsa Fatih Terim'i hemen göndereceğini iddia eden Sinan Engin, "Galatasaray'da kongre ateşi yanmıştır. Terim, yönetime savaş açmıştır ve bağlar kopmuştur. Allah'tan şu maçlar seyircili değil. Olsa Galatasaray taraftarından yönetime büyük protesto olurdu. Bu açıklamalara göre Cengiz'in Terim'i yollaması lazım. Gel buraya der hocaya. Muhtemelen yollayamazlar. Galatasaray taraftarından çekinirler ama ellerinde olsa bu gece gönderirlerdi" dedi.

"NEDEN HOCA İLE ANLAŞAMAZLAR MERAK EDİYORUM"

Terim'in maç sonu açıklamalarıyla direkt olarak yönetimi hedef aldığını belirten başarılı yorumcu, "Fatih Terim zor adamdır. İki senesi var. Normal ölçüde biri olsa yollarsın, vedalaşırsın. Hocam yaptığınla yönetimi bitiriyorsun dersin. Tamamen yönetimi hedef aldı, net. Çünkü belli, hoca ile ilgili kapalı kapılar ardında konuşulmuş ve hoca duyuyor. Türk futbol tarihinin bir numaralı teknik adamıdır ama zor adamdır. Neden hoca ile anlaşamazlar merak ediyorum" şeklinde konuştu.

"BÖYLESİ SERT BİR AÇIKLAMAYI ÇOK AZ GÖRDÜM"

G.Saray'da devre arasında kongre olacağını söyleyen Sinan Engin, "Bakıyorsun Belhanda ve Falcao oynadı. Mustafa Cengiz iyi bir Galatasaraylı. Muhtemelen de Terim hayranıdır. Tribünden geliyor. Muhtemelen dedikodular var birbirinin arkasından. Terim de yönetim de söylüyordur. Abdurrahim Albayrak bu köprüyü kurardı ama demek ki şimdi gücü yok. Bağlar kopmuş. Muhtemelen devre arası kongre olur. Mayıs'ta zaten garanti. Taraftar tribünde olsa maçlarda ağır protesto olurdu yönetim çok sıkıntı yaşardı. Ben yönetimi hedef alan bu kadar açıklamayı çok az görmüşümdür" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Sinan Engin Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

cimbomlu:

Gitmesi sart, bu kavonozdan bi cacik olmaz.

12
6
yanıtYanıtla
ahmet:

gönderin gitsin bir seye yaramaz

6
4
yanıtYanıtla
TArafsız:

Sen evden babanı kovabilir misin? Yaşayan efsane Fatih terimGalatasaray’ın babasıdır. Aksini iddia eden başka takımlıdır zaten.

yanıt0
yanıt0
yuh:

gönderse tazminat verecek bu ne biçim iş yönetime saldır saldır kovulursa tazminat ne iş bu nasıl anlaşma yuh

9
0
yanıtYanıtla
taklacı:

O Yönetimi gönderecek!

5
1
yanıtYanıtla
EMEKLI GAYETECI:

SICAK KOLTUKTA OTURUP AHKAM Kesıp AYAR VERMEYE KALKMA. . . . .

4
2
yanıtYanıtla
Kenan:

Terim baktıki fenerbahçe gümbür gümbür geliyor tazminatını alıp kaçmanın peşinde

1
1
yanıtYanıtla
gs li:

sanki dünyayı kurtarıyorsunuz çok büyük mataf işliyor gibi kendi kendimizi rezil ediyoruz yazıklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Cincon ve Terim Gerçeği:

Daha geçen hafta Terim hakemi eleştirdi, varı eleştirdi, bizim pozisyonları sağlık taraması gibi inceliyorlar dedi, bu hafta hakem sorulduğunda ben hakemi konuşmayı sevmiyorum dedi :))) Güler misin ağlar mısın :) Anlaşılan 3. kez Terim bir daha dönmemek üzere takıma veda ediyorum diyecek, Cincon 15. sıralara düşecek ve 2 sezon sonra Terim; Yeminimi bozdum uleeen diyip tekrar Cinconun başına geçecek :) Ama bu tiyatro artık sıktı bilesiniz. 3. gösterim olacak daa!!!

0
0
yanıtYanıtla
yavuz:

Yüz verirsen amcama gelir oturur halıya

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title