Haberler

Şiirin Kalbi Denizli'de Atacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl 2’ncisini düzenlediği Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni, 4 ve 5 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl 2'ncisini düzenlediği Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni, 4 ve 5 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin genç şair adayları ile uluslararası alanda isim yapmış şairleri bir araya getirerek tanışma imkanı sağladığı, genç şair adaylarını yeni eserler üretmeye teşvik ederek Türk edebiyatına yeni şiir ve şairler kazandırmayı amaçladığı Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni'nin 2'ncisi düzenleniyor. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde, 4 ve 5 Kasım 2016 saat 20.00'de başlayacak olan organizasyonda konferanslar, şiir dinletileri ve okur-yazar buluşmaları yapılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu ücretsiz etkinlikler Denizli'deki 19 okulda da sürecek.

Onur konuğu; Bahattin Karakoç

Bahattin Karakoç'un onur konuğu olacağı Denizli Uluslararası 2'nci Yaren Şairler Şöleni'ne; Ahmet Selçuk İlkan, Ekrem Kaftan, Cengizhan Sönmez, Güllü Karanfil, Recep Garip, Sinan Yağmur, Aşkın Tuna, Ahmet Tevfik Ozan, Sebahattin Abi, Funda Gökçen, Yasemin Meydan Yeşilhisar, Mehmet Nuri Parmaksız, Ali Akbaş, Mahir Gürbüz, Ammar Sılaoğlu, Müştehir Karakaya, Ganire Paşayeva, Chalgin Mahammad, Khayal Xeyal Rzazade ile Arzu Subakan Kabukçu katılacak.

Konferanslara davet

Yaren Şairler Şöleni kapsamında Azerbeycan Milletvekili Ganira Pashayeva, Türk Dünyası İlişkileri (Dünü, bugünü, geleceği ve ortak vizyon) konulu konferans verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenecek konferans 5 Kasım Cumartesi saat 20.00'de yapılacak. Bunun yanı sıra Acıpayam, Çivril ve Tavas'ta da konferanslar düzenlenecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title