Haberler

SHP: "Şapkalı Kadınların Locaya Alanmamasının Sorumlusu Arınç'tır"

SHP Genel Sekreter Yardımcısı Ümran Göçen, Şapkalı Kadınların TBMM'de Localara Alınmayışından TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı Sorumlu Tuttu.

SHP Genel Sekreter Yardımcısı Ümran Göçen, şapkalı kadınların TBMM'de localara alınmayışından TBMM Başkanı Bülent Arınç'ı sorumlu tuttu.

SHP'li Göçen yaptığı açıklamada, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle TBMM'de oturumu izlemek isteyen kadınlardan türbanlıların kayırıldığını, şapkalı kadınların locaya alınmadığını, bu uygulamanın TBMM yönetiminin "çağdışı anlayışının bir ürünü" olduğunu belirterek, "Sorumlusu TBMM Başkanıdır" dedi.

Arınç'ın seçim öncesi AKP tabanına mesajlar göndermek için her fırsatı değerlendirmeye çalıştığını savunan Göçen, "Olaya neden olanlar derhal cezalandırılmalı ve bu ayıbın hesabı soruşturulmalıdır. TBMM Genel Sekreterinin 'yanlış anlama olduğu' şeklendiki açıklaması ise bu çağdışı olayı telafi edemez" diye konuştu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title