Haberler

Seyhan Belediyesi'nden 45 Amatör Kulübe Malzeme Yardımı

Adana'nın Seyhan İlçe Belediyesi, Adana'da Faaliyet Gösteren 45 Amatör Kulübe Yeni Sezon Öncesi Malzeme Yardımında Bulundu.

Adana'nın Seyhan İlçe Belediyesi, Adana'da faaliyet gösteren 45 amatör kulübe yeni sezon öncesi malzeme yardımında bulundu.

Gençlik Stadı'nda düzenlenen törende, her kulübe 20'şer çift spor ayakkabı, 20'şer çift eşofman takımı, 20'şer çift antrenman şortu ve tişörtü ile 10'ar adet futbol topu ve 2'şer çift eldiven hediye eden Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk; idareci, antrenör ve sporcular tarafından alkışlandı. Belediye Başkanı Öztürk, bu yıl 4.'sünü düzenledikleri malzeme yardım töreninde 900 çift futbol ayakkabısı, 900 çift eşofman, 900 çift antrenman şortu ve tişört ile 450 adet futbol topu ve 90 çift eldiven

dağıttıklarını belirterek, "Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Malzeme yardımını alan bu gençler arasından geleceğin ünlü sporcuları ve şampiyonlarının da çıkacağına inanıyorum" dedi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri, her yıl amatör sporculara malzeme dağıtarak güzel bir tablo oluşturan Başkan Öztürk'e teşekkür ederken, konfederasyon binası yapımı için destek istedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de, zor şartlarda sportif faaliyetlerini yürüten kulüplere yapılan yardımdan dolayı Başkan Öztürk'ü kutladı.

Öztürk, tören sonrası her kulübe malzemelerini tek tek eliyle teslim ederek, idareci, antrenör ve sporcularıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

(DF-İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title