Haberler

"Sevişe Sevişe Kazanacağız"

Güncelleme:

Hürriyet yazarı Ayşe Arman 1 Mayıs'ta Taksim'e giderse...

Enis Berberoğlu, " 1 Mayıs'a git izlenim yaz" demese, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın aklına bile gelmeyecekti Taksim'e gitmek, 1 Mayıs'ı izlemek.

Önyargılı olduğunu biz söylemiyoruz. Kendisi itiraf ediyor köşesinde. Ama yanıldığını da yazıyor Arman. Daha önce 1 Mayıs'ı izlemiş bir gazeteci olarak. Dün katıldığı etkinlik izlediği ikinci 1 Mayısmış meğer.

"Bu kadar renkli ve şenlikli olacağını düşünmemiştim. Festival gibiydi. Bayram yeri gibiydi.

(...)

Demek ki, önyargılıymışım.

Ama yanılmışım.

Dün kutlanan herkesin 1 Mayıs'ıydı.

Bir sonraki sene siz de orada olun. 1 Mayıs tam bir bayram olsun. Kimilerine göre 1 Mayıs'ın içi boşaltılıyor, işçilerin ve emekçilerin bayramı başka bir havaya bürünüyor. Ben öyle düşünmüyorum. Kimsenin tekelinde değil 1 Mayıs. Şenlikli kutlanmasının kime ne zararı olabilir ki? Aynı zamanda halkın bayramı 1 Mayıs."

Böyle yazıyor Arman bugün köşesinden. Ayrıca twitter üzerinde kendisine yönelik yazılanları da köşesinden yanıtlıyor.

SEVİŞE SEVİŞE KAZANACAĞIZ

Bakın o twitter mesajlarına köşesinde yer verip neler diyor Arman:

"Twitter'da dönen geyiklerin bir kısmı beni acayip eğlendirdi. Kızmadım, güldüm. Madem onlar, hakkımda her şeyi söylemekte özgür, ben de söylüyorum. Evet arkadaşlar, ben buyum. Ben gazeteciyim.

Taksim'de 1 Mayıs'a da giderim, İstinye Park'a da. Ben herkesim, her şeyim. Hepimiz öyleyiz. Devlet talimatıyla insan öldürenleri de yazarım (Ayhan Çarkın), Fatih'te mini etekle de dolaşırım, milletvekili kocası tarafından dımdızlak ortada bırakılmış 5 çocuklu başörtülü kadına 20 bin lira bularak destek de olurum.Travestilerle üç gün, üç gece de geçiririm, Umre'ye de giderim. (Nadire İçkale ne zaman gidiyoruz?)

Artık öyle bir çağda yaşıyoruz ki, hiçbir şey, belli bir zümrenin tekelinde değil, herkes, her yere gitmekte özgür, her şeyi yapmakta da. Bırakalım şablonlarla düşünmeyi. Gelecek sene, siz de gelin meydandan twit atın. Yok öyle uzaktan izleyip yorum yapmak. Amaç, daha fazla insanın 1 Mayıs'a katılması, tamamen bir bayrama dönüşmesi, herkesin kendini ifade etmesi. Bunu hep birlikte becerelim. Benimle dalga geçmek için, "Sevişe sevişe kazanacağız" demiş birileri, süpermiş!

Evet öyle yapacağız, sevişe sevişe kazanacağız! "Meydanlarda hem savaşılır hem sevişilir" de iyi. Bence "Savaşma seviş"ten bile daha yaratıcı. "Ayşe Arman da Taksim'e inmiş. Kangaruculeyşins" ise bayıldım, böyle tiye almaya 10 puan!

Doğan Grubu'nun elemanları 1 Mayıs alanının içine ettiler. CNN ekibinden sonra Ahmet Hakan ve Ayşe Arman da oradalar. Pes, bir rahat verin beee... (Mehmet G.)

Herkes tabanından çıkıyor yola demek ki. Ayşe Arman, Ahmet Hakan çok ezildikleri için haklarıdır! (Şafak K.)

Ayşe Arman'ı gördüğün anda emekçi kişiliği mi akla geliyor? Hakikaten çarpıtmayalım, bu kadın Ayşe Arman yahu! (Arhan.)

Emekçilerle ilgili bir gün değil mi bu? ve Ayşe Arman? Tabii ki FB'lilerin Aziz Yıldırım için orada olması bence daha da komik. (A.)

Ayşe Arman'dan sonra Ayşe Özyılmazel'in de Nişantaşı dönüşü Taksim meydanına işçi yürüyüşüne gelmesi bekleniyor. (Emel E.)

Hilal Cebeci bile bu Ayşe Arman kadar abuk kaçmazdı bence. (Arhan.)

Umarım Ayşe Arman, antikapitalist Müslümanlara, yatakta röportaj teklifinde bulunmaz! (A. Konaklar)

Balyoz darbe sanığı generallerin eşleri, sosyalist İslamcılar, Ayşe Arman, Fenerbahçe Cumhuriyeti üyeleri... Ne şeker şeysin sen 1 Mayıs! (Hanım B. E.)

Ayşe Arman, "Sevişe sevişe kazanacağız" diye yazı yazmalı yarın. ve medya patronlarını gözyaşına boğmalı. (Zeynep.)

Ayşe Arman da meydandaymış. Trump Towers Medyası, yavaş yavaş Taksim'de yerini alıyor. (Öztürk V.)

Bu sene Ayşe Arman, seneye TÜSİAD derkene, İşçi Bayramı marşı yerine, "Lambada" filan çalınır artık. (Nazan E. A.)

Onun orada ne işi var anlamadım ki, "Meydanlarda hem savaşılır hem sevişilir" mi yazacak? (Alev G.)

Ayşe Arman yarın, "Kurtuluşa kadar sevişilir" diye bir yazı yazabilir tabii. (Yıldıray O.)

Ayşe Arman çok çalıştı, çok mücadele etti. Proletaryanın simgesi oldu. Hakkıdır 1 Mayıs tabii. (Engin B.)

Ayşe Arman'ı 1 Mayıs'ta görüp şaşırmayın, alternatif piknik sanmıştır. (Sedo.)

Kaynak: Medya

Ayşe Arman Hürriyet 1 Mayıs Taksim Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title