Haberler

Şenol Güneş, ağır fatura kesebilir! Kovulursa 5.3 milyon euro tazminat alacak

Güncelleme:

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, 6-1 kaybedilen Hollanda maçından sonra görevine devam etmesi beklenmiyor. EURO 2020 ve Uluslar Ligi'ndeki kötü sonuçlar, Güneş'in koltuğunu sallayan olaylar olmuştu. TFF, Şenol Güneş'in sözleşmesini feshederse 5.3 milyon euro ödeyecek. Bu yüklü tazminat sebebiyle Güneş'in ancak istifa ile görevden ayrılabileceği konuşuluyor.

EURO 2020'de sıfır çekilmesi, Uluslar Ligi'nde küme düşülmesi, Letonya, Karadağ beraberlikleri ve son olarak 6-1'lik Hollanda yenilgisi artık Şenol Güneş'in geleceğini karanlık hale getirdi.

Sporx'te yer alan habere göre; Şenol Güneş, 1 Haziran 2019'dan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Güneş'in sözleşmesi 1 Haziran 2023'te sona erecek. Milli takımdan önce Beşiktaş'tan 2.3 milyon euro maaş alan teknik adamın, primler hariç 3.2 milyon euro net maaşı olduğu da basına yansımıştı.

Şenol Güneş, ağır fatura kesebilir! Kovulursa 5.3 milyon euro tazminat alacak

52.2 MİLYON TL

Güneş'in Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) aldığı aylık miktar 266 bin euro. Sözleşmesinde özel bir madde yoksa, TFF'nin bugün fesih kararı alması halinde ödeyeceği miktar 5.3 milyon euro olacak. (Türk Lirası olarak 52.2 milyon TL)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Fatih :

son kuruşuna kadar hakkıdır. adamı ayartıp milli takımın başına getirirken iyiydi dimi :D

3
20
yanıtYanıtla
Manuel Pablo:

Allah'ını seven , ülkesini seven herkes elini cebine atsın.Herkes 10 lira yollasın tazminatını verip ülke olarak bu dertten kurtulalım.

13
5
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

ADAMDA SUC YOK BABASININ PARASI DEĞİL NASIL OLSA BU ANLASMALARI OKUYUP ONAY VERENLERIN ZERRE KADAR BASARININ OLMADIĞI YERDE NE SPORTIF ACIDAN NE BASARI ADINA NEDE SPORCU YETISTIRME ADINA KAC YERLI FUTBOLCUMUZ VAR HER SENE YURT DISINA SATILAN BUNA KLUPLERDE DAHIL KOCA BIR HIC SON YIRMI YILDA HER SENE 1 TANE OLSA 20 TANE ADINI SAYARMSINIZ YOK YOK YOK SENOL GUNESTE SUC YOK NE GUNU BIRLIK HESAP YAPAN FEDERASYONDA BILGISIZ SAHISLARDA

9
0
yanıtYanıtla
Şükrü Bahçe:

Nihat özdemir TAZMİNATI ÖDESİN.

2
1
yanıtYanıtla
Ali Şenol:

kovmaya gerek yok görevinden uzaklaştıracaksın süresi bitene kadar maaşını vereceksin bu ona en ağır ceza olur

3
0
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

4 yillik kontrat ne demek yahu ? 2 yillik neyinize yetmedi ?? avrupa kupalarina kadar verilmeliydi ... sonra basarili olunca devam her 2 yil icin öyle uzun vaadeli yok...olmamalida... simdik günes kovulsa yerine gelen antrenör sadece seneye katara kadar kontrat verilmeli... daha fazlasi olmamali...

3
0
yanıtYanıtla
Orhan Erol:

FUTBOLDAN ANLAMIYOR 13 KISI HOLLANDA 11 KISI OYNASAYDIKTA YENILIRIZ 2 TANE GOL ATILARMI GOKLERE CIKARTIRIZ HOLLANDAYI YENIN haaland turk futbolcusu olsaydı ne olurdu tahmın edınız hakan calhanoglu top geldımı turkıye rahatlıyordu turkıyede 3 tane cıkmaz

2
0
yanıtYanıtla
Muhsin Biçim:

nihat ağa kendi cebinden ödesin. bu futbol cahilini obaşımıza bela etti

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title