Haberler

Selden Sonra Yollar Kullanılmaz Hale Geldi

Selden sonra yollar kullanılmaz hale geldi Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli'yi sel vurduMANİSA - Manisa'nın Saruhanlı ilçe merkezi ve mahallelerinde etkili olan sağanak yağış Heybeli Mahallesinde sele neden oldu.

Selden sonra yollar kullanılmaz hale geldi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli'yi sel vurdu

MANİSA - Manisa'nın Saruhanlı ilçe merkezi ve mahallelerinde etkili olan sağanak yağış Heybeli Mahallesinde sele neden oldu. Yaklaşık bir saat süren yağmur ardından mahalle harabeye dönerken büyük maddi hasar meydana geldi.

Saruhanlı'nın Heybeli Mahallesinde yaklaşık bir saat süren sağanak yağış parke taşlarının sökülmesine, evlerin ve ahırların suyla dolmasına neden olurken mahalle adeta harabeye döndü.

Can kaybının olmaması sevindirdi

"Öğlen saatlerinde başlayan ve 1 saat civarı yağan sağanak yağış, afete dönüştü" diyen Heybeli Mahallesi Mustafa Erdönmez, yaşadıkları afeti ve son durumu şu sözlerle anlattı: "Yaşadığımız bu afette gelen sel, Saruhanlı Belediyesi tarafından mahalle meydanına döşenen parke taşlarını komple söktü. Baya bir hasar meydana geldi. Mahallemizde birçok evi ve hayvan ahırlarını da su bastı. Evlere ve ahırlar basan suları kendi imkanlarımızla temizledik. Mahallede meydana gelene zararın yanı sıra arazilerde zarar meydana geldi. Arazileri basan sel bağ direklerinin sökülmesine, ağaçların dibindeki toprağın akıp gitmesine neden olmuş. Şu anda zararı tam tespit edemiyoruz çünkü her yer selin getirmiş olduğu çamurla kaplı. Daha sonra arazilere inerek ne kadar hasar meydan geldi onlara bakacağız. Sağ olsun Saruhanlı Belediyesi ekipleri çamurla kaplanan yollarımızı temizlemek için hemen geldiler. Mahallemizde büyük bir afetin meydana gelmesine rağmen herhangi bir can veya mal kaybımızın olmamasına bizleri sevindiren tek durum onun için şükrediyoruz. Takdiri ilahi Allah'ımızın. Allah daha beterinden korusun diyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Saruhanlı Belediyesi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title