Haberler

Selçuk'tan Şampiyonluk Sözü

Trabzonspor'un Manisaspor'dan Transfer Ettiği Selçuk İnan, Kendisi İçin Yapılan Fedakarlıkların Karşılığını Vereceğini Belirterek, "Gelecek Sezon Şampiyonluğu Elde Edeceğimize Yürekten İnanıyorum" Dedi.

Trabzonspor'un Manisaspor'dan transfer ettiği Selçuk İnan, kendisi için yapılan fedakarlıkların karşılığını vereceğini belirterek, "Gelecek sezon şampiyonluğu elde edeceğimize yürekten inanıyorum" dedi.

Bursaspor'dan transfer edilen Egemen ise kendisi kamp döneminde kanıtlayacağını belirterek, "Böyle büyük bir camiaya hizmet edeceğim için gururluyum" dedi.

SELÇUK: "ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM"

Trabzonspor'un çiçeği burnunda transferleri Selçuk ve Egemen, DHA'ya iddialı açıklamalarda bulundu. Manisaspor'dan transfer edilen Selçuk İnan, Trabzonspor'un kendisini transfer etmek için çok büyük fedekarlıklar yaptığını belirterek, "Benim için çok fedekarlıklar yapıldı. Zaten bende buraya gelmeyi çok istiyordum. Büyük bir takıma geldiğimin farkındayım, çünkü Trabzonspor her sene lige şampiyonluk parolası ile başlıyor. Benim için yapılan fedakarlıklara karşılık vermek için elimden geleni yapacağım. Gelecek sezon şampiyonluğun geleceğine yürekten inanıyorum" dedi.

"ÖN LİBERO OYNAMAK İSTERİM"

Selçuk, orta sahada en çok ön liberoda görev yaparken başarılı olduğunu ifade ederek, "Ben sadece çok küçükken 10 numara oynamadım. Ersun hocayla tanıştıktan sonra ben hep ön libero olarak oynadım. Ama ihtiyaç duyulduğu anda hocalarım isterse, sol tarafta ve forvet arkasında da oynayabiliyorum. Ama ben ön libero olarak oynamak isterim" dedi. Selçuk, Ersun Yanal'ın hayatında bambaşka anlamlar ifade ettiğini de belirterek, "Ersun hocanın yeri benim apayrı. İki transfer yaptım şu ana kadar ikisinde de onun payı çok fazla. Ersun hoca hem insani yönden çok iyi bir insan hemde çok iyi bir hoca. Onunla başarılı olmak istiyorum. Bence Trabzonspor'un şu andaki kadrosu yeterli de olabilir. Ama bu yönetimin ve hocamın kararıdır. Ben sadece bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Zaten burada başarılı olduktan sonra Milli takım kapısı herkese açıktır. Trabzonspor forması altında, Milli takımın da değişmez oyuncusu olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Selçuk, Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'nın hayranı olduğunu belirterek, "Trabzonspor'da herkesi beğeniyorum, ama Yattara göze hoş gelen futbol oynadığı için herkeste olduğu gibi bende de ayrı sempati uyandırıyor" dedi.

EGEMEN: "ÇOK HUZURLUYUM"

Bursaspor'dan transfer edilen Egemen Korkmaz, Trabzonspor'u transferinin çok ani geliştiğini ifade ederek, "Sezon sonu doğal olarak Bursa'da uzun süredir oynadığım için başka takımlarla görüşmem hoş olmayacaktı. Daha sonra kulüple oturdum ve oldukça medeni bir şekilde görüştük. onlarında kendi belirledikleri koşullar vardı, sonuç olarak anlaşamadık. Bende gelen teklifleri değerlendireceğimi başkanıma ilettim. İlk teklif Trabzon'dan geldi ve çok ani bir görüşme ile iş bitti ve buraya geldim. Şu anda çok mutlu ve huzurluyum inşallah bu sene Trabzonspor'un başarısında büyük katkılar yaparım" dedi.

"KENDİMİ KAMPTA KANITLAYACAĞIM"

Egemen, Bursaspor taraftarlarının kendisine yönelik sitem dolu mesajlarının haklı olduğunu da belirterek, "Ben insanların böyle bakmasını normal karşılıyorum. Uzun süre Bursa'ya hizmet ettim ve takım kaptanlığını yaptım. Ama bu düşünülerek alınmış bir karar, şu anda burada olmaktan dolayı mutluyum. Tüm Bursa halkına çok teşekkür ediyorum, orada çok güzel günlerim geçti. Ama profesyonelce davrandım. Şu anda Trabzonspor'u layık olduğu yere getirmek için elimden geleni yapacağım. Kamp dönemi bence çok önemli. Mutlaka hocamızda kampla ilgili şeyleri bizlere söyleyecektir. Beklentilerini söyleyecektir. Bence iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra hiç bir sorun yaşanacağını sanmıyorum" diye konuştu.

CEYHUN VE GENÇ FUTBOLCULAR SALI GÜNÜ İMZALAYACAK

Trabzonspor yönetimi, daha önceden anlaşma sağlanan futbolcuları basına tanıtmaya devam ediyor. Bordo - mavili yönetim Almanya'nın Unterhaching takımından transfer ettiği genç stoper Ceyhun Gülselam'ı Salı günü Trabzon'a getirerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalatacak. Bu arada bordo - mavili yönetimin Altınordu'dan transfer ettiği genç kaleci Yakup ile birlikte Pazarspor'dan transfer edilen Abdülaziz ve Eren'in de aynı gün sözleşme imzalayacağı belirtildi. İmza törenine menajeriyle kalan küçük pürüzlerin giderilmesi halinde Manisaspor'dan transfer edilen Burak Yılmaz'ın da katılabileceği öğrenildi. Öte yandan Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer edilen Hrvoje Cale'nin de tatilini yarıda kesip Trabzon'a gelebileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title