Haberler

Şehit Uzman Çavuş'un Evine Ateş Düştü

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Dağlık Kesiminde Güvenlik Güçleri Tarafından Yapılan Arama ve Tarama Faaliyeti Esnasında, Terör Örgütü Mensupları Tarafından Döşenen Mayının Patlaması Sonucu Şehit Olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın Osmaniye'deki Ailesi Acı Haberi Alınca Gözyaşlarına Boğuldu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi dağlık kesiminde güvenlik güçleri tarafından yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensupları tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın Osmaniye'deki ailesi acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu.

Piyade Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın şehit olduğu haberini alan köylüler, Atacan ailesinin evine akın etti. 3 kız 1 erkek çocuk babası olan Osman Atacan (45), tek oğlunu kaybetmenin acısını yaşarken, "Bu acıya yürek dayanmaz. Acı haberi aldığımda yıkıldım. Tek erkek çocuğumu kaybettim. Ben şimdi ne yapacağım" dedi.

Oğlunun 2 yıl önce normal askerlik görevinin sonrasında Uzman Çavuş olarak mesleğe başladığını, geçtiğimiz aylarda Kuzey Irak'a düzenlenen ''Güneş Operasyonu''na da katıldığını belirten Atacan, "Oğlum askerliğini Siirt'te yapmıştı. Bölgeyi iyi biliyordu. Bu nedenle de sık sık operasyona gidiyordu. Kendisiyle en son 3 gün önce annesi görüşmüş. Operasyondan geldiklerini ve tekrar operasyona gideceklerini, döndüğünde arayacağını söylemiş. Aramasını beklerken ölüm haberini aldık. Vatan sağ olsun" şeklinde konuştu.

Yakınlarının zorlukla teskin etmeye çalıştığı anne Elif Atacan (43), kardeşleri Nevin (16), Nihayet (18) ve ablası Emel (27) sinir krizi geçirdi. Acılı aileye, Garnizon Komutanlığı'nın sağlık ekipleri müdahale etti. Elif Atacan, "Oğlum ben sensiz ne yaparım. Hani seni evlendirecektik. Bana gelin getirecektin. Senin çocuklarını kucağıma alamadan bizi bırakıp gittin. Ben senin bu acına nasıl dayanacağım. Senin yerini kim dolduracak. Allah'ım onu geri ver, beni al" şeklinde feryat etti.

Şehit Uzman Çavuş Bekir Atacan'ın yarın öğle namazına müteakip Nohuttepe Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi.

(ACK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title