Haberler

Şehit Olacağı İçine Doğdu

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Balaban Köyü Yakınlarında, Teröristlerin Yola Döşediği Mayının Patlatılması Sonucu Şehit Olan Erin, Son Telefon Görüşmesinde Annesine Şehit Olacağını Söylediği Öğrenildi.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Balaban köyü yakınlarında, teröristlerin yola döşediği uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Piyade Er Ayhan Güngör'ün Adana'daki baba ocağına ateş düştü. Şehit erin, son telefon görüşmesinde annesine şehit olacağını söylediği öğrenildi.

Pınar Mahallesi'nde yaşayan Güngör ailesi, dün akşam aldıkları acı haberle yıkıldı. Haberin yayılmasıyla şehit erin baba ocağı, taziyeye gelen yakınları ve komşularının akınına uğradı.

Şehit erin babası Osman Güngör, oğluyla en son şehit olmadan 1 gün önce görüştüğünü söyledi. Oğlunun kendilerini çok özlediğini söyleyerek izne gelmek istediğini, ancak kendisinin buna müsaade etmediğini gözyaşları içerisinde anlatan baba Güngör, "Oğlum izne gelmek istedi, ama ben ikizinin 2 ay sonra düğünü olduğu için gelmesini istemedim. İkizinin düğününe gelmesini istedim. Ama düğüne yetişemedi, şehit oldu. Ben onu vatanı beklesin diye askere gönderdim, ama o şehit oldu" dedi.

Anne Hayriye Güngör ise, oğlunun askere gitmeden önce sürekli şehit olacağını söylediğini belirterek, "'Anne beni askere gitmeden evlendir, ben askerde şehit olacağım, yoksa içine batar" derdi. Oğlum her telefonda şehit olacağını söylerdi. Demek ki şehit olacağı içine doğmuş. Biz bunu anlayamadık. En son görüştüğümde de yine şehit olacağını söyledi. İkiz kardeşi Beyhan'ın 2 ay sonra düğünü vardı. İkiz kekliğini yalnız bıraktı. Beyhan 'O gelmeden ben düğün yapmam' dedi. Kardeşi şimdi şehit oldu. İkiz

keklikler yalnız kaldı. Ciğerim dağlandı, ben şimdi nasıl dayanayım" diye konuştu.

Öğleden sonra Adana'ya getirilmesi beklenen cenazenin, düzenlenecek törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilmesi bekleniyor.

(FK-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title