Haberler

Şehirden Dünya Lideri Geçti

Başbakan Erdoğan'ın İlimizi Ziyaretlerinden Son Derece Memnun Ayrıldığını Kendileri İçin Büyük Mutluluk Kaynağı Olduğunu Söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizi ziyaretlerinden son derece memnun ayrıldığını ve Yeni Hizmet Binası için Muhteşem ifadesini kullanmasını, kendileri için büyük mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

Başkan Selmanoğlu, şehrimizin her zaman olduğu gibi Başbakanı büyük coşkuyla karşıladığını, resmi açılış alanında binlerce hemşerimizin kendisini beklediğini ifade ederek, Ak Parti Hükümetinin ilimize gerekli tüm yatırımları gerçekleştirdiğini söyledi.

Sayın Başbakanın da geçmişte Belediye Başkanlığı yaptığını ve Elazığ Belediyesinin şehirde yaşayan tüm vatandaşları kucaklayacak projelere imza attığını ifade eden Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'ın gelişimini hızlı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Muhteşem Hizmet Binası

Başta Deprem Konutları olmak üzere 36 alanda gerçekleşen hizmetlerin toplu açılışına katılan Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Belediye Hizmet Binasının "Muhteşem" bir şekilde tasarlandığını, Başta Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu olmak üzere, bu yapıyı şehrimize kazandıranlara teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi Yeni Hizmet Binasının, mimarisiyle şehre bir güzellik kattığını da ifade eden Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, binayı da gezerek, Başkanlık makamında bir süre dinlendi.

Başbakanın Elazığ Sevgisi

Her defasında bu topraklarda yetişen aziz insanlardan övgüyle bahseden Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleşen toplu açılış törenlerinde Elazığlı şairlerin şiirlerinden okuyarak, hemşerilerimizin övgüsüne mazhar oldu. Özellikle Çayda Çıradan bahseden ve Ankara'daki siyasilere göndermelerde bulunan Başbakan bu toprakların her zaman için vatan millet sevgisiyle dolu olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Selmanoğlu

Şehirden Dünya Lideri Geçti

"Tüm dünyanın büyük bir gıptayla adından söz ettiği Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimize teşrif ederek bizleri bahtiyar kılmıştır. Şehir insanı kendilerine layık bir karşılama programı yaparak, sevgisini her zaman olduğu gibi yine büyük bir şekilde göstermiştir. Başbakanımızın resmi açılış törenini hizmet binası önünde yapması ise bizleri mutlu etmiştir. Hizmetin kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, değerli bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Başkan Selmanoğlu

Hizmet Binası Modern Bir Şekilde Tasarlandı

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık makamında verdiği brifingde, tüm birimlerin yeni binada hizmet vereceğini belirterek, özellikle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü katında bulunan "Basın Toplantı Odası" başta olmak üzere birçok yeniliğin de hizmet binasında var olduğunu sözlerine ekledi.

Çok amaçlı kullanılacak olan Basın Odasında her ayrıntının düşünüldüğünü sözlerine ekleyen Başkan Selmanoğlu, hemşerilerimizin belediye hizmetlerinden günü birlik haberdar olması için Basın Müdürlüğünün çalışmalarının da takdire şayan olduğunu brifing de belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title