Haberler

Sarp Levendoğlu ve Uğruna 2,5 Yıllık Eşi Birce Akalay'dan Boşandığı Derya Şensoy Ayrıldı

Güncelleme:

Oyuncu Sarp Levendoğlu uğruna 2,5 yıllık eşi Birce Akalay'dan boşandığı Derya Şensoy'la ayrıldı.

Posta'dan Mehmet Coşkundeniz, Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy cephesindeki yeni gelişmeyi yazdı. Coşkundeniz, ikilinin bir ay önce ayrıldığını iddia etti.

İLİŞKİLERİ İÇİN "EVLİLİĞE GİDİYOR" DEDİLER

Mehmet Coşkundeniz'in kaleme aldığı yazıda şunları söyledi: "Derya Şensoy-Sarp Levendoğlu ilişkisi için 'Evliliğe gidiyor' diyenler oldu, 'Nişan yüzüklerini taktılar' diyenler oldu.

Sarp Levendoğlu ve Uğruna 2,5 Yıllık Eşi Birce Akalay'dan Boşandığı Derya Şensoy Ayrıldı

"EVLENECEKLERDİ AYRILDILAR"

Hatta en son Eylül'de, Derya Şensoy'un ablası Ferhan Şensoy'un düğününe birlikte katıldılar. Aile pozu bile verdiler ancak söylendiği gibi olmadı. İkili, bir ay önce ayrıldı. İlişkileri boyunca birkaç kez küslük yaşayan çiftin bu kez kesin olarak ipleri kopardığını duydum.

Sarp Levendoğlu ve Uğruna 2,5 Yıllık Eşi Birce Akalay'dan Boşandığı Derya Şensoy Ayrıldı

"ARTIK GÖRÜŞMÜYORLAR BİLE"

Sarp Levendoğlu, Eskişehir'de sette. Repo (izin) günlerinde de İstanbul'a gelmiyor, tutkunu olduğu rüzgar sörfü yapmak için soluğu Gökçeada'da alıyor. Yani artık görüşmüyorlar bile."

Sarp Levendoğlu ve Uğruna 2,5 Yıllık Eşi Birce Akalay'dan Boşandığı Derya Şensoy Ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

AŞK MELEĞİ...:

yuva yıkanın yuvası olmaaaazzz. . !!!!!!!!!!!

40
1
yanıtYanıtla
Birce:

Değdi mi uğruna dünyalar güzeli eşini aldatmaya, ayrılmaya ? Hiç ama hiç değmedi, değmez de. Ah var çünkü.

29
1
yanıtYanıtla
Bodrumlu:

Birce’nin o yaz , sonradan sevgili olarak lanse ettiği kellerin yazlığında tatil yapmasına duyulan öfke sonucu kıskandırma amaçlı misilleme . Aldatma mı?

yanıt2
yanıt3
unique:

evlenmeyin olum o zaman madem nefsine güvenmiyorsunuz madem kadına zaafınız var ne diye evlenip hem kendini hem başkasını mağdur ediyorsunuz

27
0
yanıtYanıtla
Cansın:

Sarp Levendoğlu, iyi bir aileye sahip. ruhu güzel insan. Kızların ilgisi boşuna değil.

0
19
yanıtYanıtla
yuvasız:

yuva yıkan bir tek şeymanın yuvası oldu herhalde. .

16
0
yanıtYanıtla
HASAN HÜSEYİN:

Bu adamın tedaviye ihtiyacı var Tabi onunla olmak isteyen kızlarında

13
1
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Yuva yikanin yuvasi olmaz

13
0
yanıtYanıtla
Ali:

Sarp Levendoğlu, sahip olduğun aile, yakışıklılığın ve o güzel kalbin ile çok mu kıskanılıyorsun?Kızların ilgisi boşa değil. Sana laf atanları boşver. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der.

1
10
yanıtYanıtla
İbrahim:

Reklam.sarp adlı kişinin Dizisi başladı.Nasıl haber olacak.ayrılıp barışarak.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title