Haberler

Nesli Tükenmekte Olan Hayvan, Kars'ta Görüntülendi

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde köylüler, nesli tükenmekte olan bir vaşak gördüler. Cep telefonu ile görüntülenen hayvan, daha sonra ormana kaçarak izini kaybettirdi.

Yaban hayatına ev sahipliği yapan Sarıkamış'ta, vatandaşları görerek ağaca tırmanan vaşak cep telefonuyla kaydedildi. videoda köylülerin, hayvana seslenip onunla konuştukları görüldü.

KAÇARAK UZAKLAŞTI

Türkiye'de nadiren kendini gösteren yaban hayvanlarından vaşak, Sarıkamış ilçesine bağlı Çatak Köyü'nde vatandaşlar tarafından görüntülendi. Ormanda görünen Vaşak, bir süre vatandaşlar tarafından görüntülendikten sonra kaçarak izini kaybettirdi.

Çatak köyünden ilçe merkezine dönerken bir anda gördükleri hayvanın vaşak olduğunu belirten köy sakinlerinden Mehmet Yıldız, "Vaşağı gördükten sonra fotoğrafını çektik. Bizi görünce fazla uzaklaşmadı. Bizde rahatsız etmek istemedik ve alandan ayrıldık'" dedi.

NESİLLERİ TÜKENİYOR

Yaban hayatı çeşitliliği, zenginliği ve doğal denge açısından son derece önemli olan vaşaklar, nesli tükenmekte olan canlılar kategorisinde yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıkamış Türkiye Çatak Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

0404:

ağrının sarıkamış ilçesi mi varmış:)

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SARIKAMIŞ KARSIN İLÇESİDİR.

9
0
yanıtYanıtla
Ebru Seker:

Aaa hic olmamis, hemen vurup öldurup basinda selfie yapilmaliydi.

0
0
yanıtYanıtla
Enes:

Bende zan ettim cihaza virüs bulasti:)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title