Haberler

Sapanca'da Yeni Rekorlar

Sapanca Gölü'nde 11-12 Ağustos Tarihlerinde Yapılan Su Kayağı Türkiye Şampiyonası ve Vali Yazıcıoğlu Su Kayağı Yarışlarında Rekorlara İmza Atıldı.

Sapanca Gölü'nde 11-12 Ağustos tarihlerinde yapılan Su Kayağı Türkiye Şampiyonası ve Vali Yazıcıoğlu Su Kayağı Yarışlarında rekorlara imza atıldı.

Dördüncü kez düzenlenen Vali Yazıcıoğlu Su Kayağı Yarışları bu yıl  Su Kayağı Türkiye Şampiyonası ile birlikte yapıldı.

 

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Sapanca Su Kayağı Spor Kulübü'nün ortaklaşa olarak düzenlediği Türkiye Su kayağı Şampiyonası 11-12 ağustos tarihlerinde Sapanca Gölü'nde gerçekleşti. Şampiyonaya Türkiye'nin birçok ilinden yaklaşık olarak 80 sporcu katıldı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Vali Yazıcıoğlu Su Kayağı Yarışları ve Su Kayağı Türkiye Şampiyonası’nda ödül olarak yarışmacılara kupa ve madalya verildi. Yarışmalara; büyük erkekler, büyük bayanlar, küçük erkekler, küçük bayanlar, genç erkekler, veteranlar ve open(açık katılımlı) yarışmacılar katıldı.

Yarışmada slalom sonuçlarında açık grup erkeklerde Zafer Fırıncı, Büyük erkeklerde Pol Zazadze, genç erkeklerde Bora Ciliv, Wakeoboard’da Mehmet Tekinel, genç erkeklerde Mert Hürmeydan, Yıldız erkeklerde Kemal Parla,  büyük bayanlarda Olga Parla, Veteran erkeklerde M. Sait Yavuz, yıldız bayanlarda Aylin Parla, büyük bayanlarda ayça Kumbaracılar, genç bayanlarda ise Birijit birinci oldular.

Sapanca Su Kayağı ve Spor Kulübü başkanı M. Sait Yavuz, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Sapanca Su kayağı Spor Kulübü Türkiye’de en iyi altyapıya ve tesislere sahip Kulübümüz şu anda ulusal ve uluslar arası yarışmalara ev sahipliği yapabilecek kalitede ve eksiksiz bir altyapıya sahiptir. Şimdiye kadar yapılan yarışmalarda ve Türkiye Şampiyonasında da iki Türkiye Rekoru kırdık" diye konuştu.

 

Sukayağı  Türkiye Şampiyonası sonuçları tam listesi şöyle:

SLALOM SONUÇLARI                 

AÇIK GURUP ERKEKLER                 

1.BARIŞ FIRINCI                            

2.POL ZAZADZE                            

3.VOLKAN EKİNCİ                         

 

BÜYÜK ERKEKLER                     

1.POL ZAZADZE                         

2.VOLKAN EKİNCİ                     

3.HAKAN KİTAPÇI

                     

GENÇ ERKEKLER                        

1.BORA CİLİV                                

2.MEHMET BAŞARAN                 

3.ENGİN ÖZŞAHİN                         

YILDIZ ERKEKLER                         

1.KEMAL PARLA                         

2.İLKER CİLİV                              

3.SONER CİLİV                              

VETERAN ERKEKLER                  

1.M.SAİT YAVUZ                           

2.MEHMET TEKİNEL                    

3.AKAR ÇİÇEK                                

B.BAYANLAR                                 

1.AYÇA KUMBARACILAR

2.ZERRİN KUMBARACILAR

3.ÖZLEM ISPARTALIGİL                 

GENÇ BAYANLAR                                                 

1.BİRİJİT

2.BENAN BERHAN

WAKEBOARD SONUÇLARI

                                                

BÜYÜK ERKEKLER

1. MEHMET TEKİNEL

2. HAKAN KİTAPÇI

3.ÖMER ÜNAL

GENÇ ERKEKLER

1.MERT HÜRMEYDAN

2.ETHEM DİRVANA

3.ÖMER AKYÜZ

YILDIZ ERKEKLER

1.KEMAL PARLA

2.EMİR BAŞAKINCI

3.FARUK YAVUZ

B.BAYANLAR

1.OLGA PARLA

2.BAHAR LEKESİZ

3.ZEYNEP SEVÜK

YILDIZ BAYANLAR

1.AYLİN PARLA

2.BENAN BERHAN

3.DİLARA YAVUZ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title