Haberler

Samsun: Şirket Haberleri

Aslan Max, Samsunlu dostlarını, dev Max dondurma çubuklarıyla oluşturulan ve farklı oyunlardan oluşan eğlence parkı Maxland'de oyun, spor ve eğlenceyle buluşturacak. Sürprizlerle dolu Maxland, 22-23 Temmuz tarihlerinde Samsun'da olacak.

Aslan Max, Samsunlu dostlarını, dev Max dondurma çubuklarıyla oluşturulan ve farklı oyunlardan oluşan eğlence parkı Maxland'de oyun, spor ve eğlenceyle buluşturacak. Sürprizlerle dolu Maxland, 22-23 Temmuz tarihlerinde Samsun'da olacak.

Aslan Max, yazın gelişini küçük dostlarıyla birlikte neşe içinde kutlamaya devam ediyor. Çocuklar için Max dondurma çubuklarından oluşan birbirinden ilgi çekici oyunlar ve sürprizler tasarlayan Aslan Max, dev eğlence parkı Maxland ile Türkiye'yi dolaşıyor. Gittiği her ilde yoğun ilgi gören Maxland Eğlence Turu'nun Diyarbakır, Ankara, İzmir, Antalya, İstanbul ve Adana'dan sonra son durağı ise Samsun. Aslan Max, Samsun'da 22-23 Temmuz 2006 tarihlerinde sabah saat 10.00'dan gece 22.00'ye kadar Atakum Anfi Tiyatro'da dostlarıyla buluşacak.

Dondurma, yaz ve eğlence üçlüsünü buluşturan Maxland, Samsunlu ziyaretçilerine özel bir deneyim yaşatacak. Maxland'e giriş için 3 Max çubuğu yeterli olacak ve giriş sonrası bütün oyunlardan ücretsiz yararlanılabilecek. Ayrıca oyun alanına giren tüm çocuklar t-shirt, maske gibi birçok sürpriz hediye kazanacak.

Çocuklar, dev Max dondurma çubuklarıyla oynanan oyunların, sporun ve eğlencenin iç içe geçtiği dev eğlence parkı Maxland'de, yeteneklerini keşfetme şansı bulacak. Max Çubuk Bowling, Basket, Jenga, Jump-Ball, Köprü ve Sıçrama gibi özel oyunları deneyecek miniklerin gözdesi SuperJumper olacak. Ayrıca www.aslanmax.com sitesinde online olarak oynanan Max oyunları da Maxland'de dev ekranda oynanabilecek. Aslan Max'ın konukları, sportmence yarışmanın ve paylaşımın tadına varacak.

Diyarbakır'dan başlayan Maxland Eğlence Turu, Samsun'da Türkiye turunu tamamlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title