Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun'da Hırsız veya Hırsızlar, Girdikleri Ev ve İşyerlerinden Ziynet Eşyası, Para, Televizyon, Müzik Seti, İçki ve Elektrik Kablolarını Çaldı.

Samsun'da hırsız veya hırsızlar, girdikleri ev ve işyerlerinden ziynet eşyası, para, televizyon, müzik seti, içki ve elektrik kablolarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi'nde Sevilay Ç.'nin evine giren hırsız veya hırsızlar, bin 500 YTL değerinde ziynet eşyası ile 750 YTL para çaldı. Esenevler Mahallesi'nde bir işyerine giren hırsız veya hırsızlar, Nilgün Ç.'ye ait 2 bin 500 YTL değerinde ziynet eşyası, banka ve kredi kartlarını çaldı. Bahçelievler Mahallesi'nde Naim E.'ye ait büfeye giren hırsız veya hırsızlar içki çaldı. Belediyeevleri Mahallesi'nde Abdullah A.'ya ait inşaat giren hırsız veya hırsızlar, döşeli bulunan 10 bin YTL değerinde elektrik kablolarını çaldı. Bafra ilçesinin Alparslan Mahallesi'nde Nurettin O.'nin evine giren hırsız veya hırsızlar, 1 adet 55 ekran televizyon ve 1 adet müzik seti çaldı.

Meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA)

26.04.2007 18:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title