Haberler

Şampiyon Boksörün En Acı Günü

Geçtiğimiz ay Almanya şampiyonu olan ve önümüzdeki günlerde de Dünya Kıtalar Arası Boks şampiyonluğu maçına çıkmaya hazırlanan profesyonel boksör Hüseyin Cinkara, hayatının en büyük acılarından birisine boğuldu.

Geçtiğimiz ay Almanya şampiyonu olan ve önümüzdeki günlerde de Dünya Kıtalar Arası Boks şampiyonluğu maçına çıkmaya hazırlanan profesyonel boksör Hüseyin Cinkara, hayatının en büyük acılarından birisine boğuldu. Kamyon ile çarpışan 46 yaşındaki ağabeyi Hasan Cinkara, 9 yaşındaki kızı Sevdanur ile birlikte hayatını kaybetti. Oftersheim şehrinde meydana gelen olayın ardından Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine defnedilen cenazeler, gurbetçi vatandaşları da yasa boğdu.

Talihsiz kaza ile ilgili açıklamada bulunan EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, olayın kendilerini de çok derinden üzdüğünü bildirerek, "Hüseyin uzun yıllardan beri bizim formamız altında boks yapmaktadır. Kendisi şu an dünyada isim yapmaya başlamıştır. Gelecekte de çok büyük şampiyonluklar beklediğimiz bir sporcudur. Bu olayın kendisini derinden etkilediğini görüyorum ve kendisini yeniden ayağa kaldırabilmek için elimizden geleni yapacağız. Tüm kulübümüz ve ekibimizi yasa boğan bu olay bizleri derinden üzdü. Her zaman yanında olacağız" şeklinde konuştu.

EC BOXİNG Başantrenörü Bülent Başer ve kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz da boksörümüze başsağlığı dileyerek, bunun çok büyük bir travma olduğunu, boksörümüzün her zaman yanında olacaklarını ve onun bu travmayı atlatabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar. - STUTTGART

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Cinkara Kahramanmaraş Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title