Haberler

Şahinbey Belediyesi'nden aylık kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül

Güncelleme:

Şahinbey Belediyesi'nden aylık kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül Başarılı 573 öğrenciye eşofman takımıGAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi, düzenlenen ödüllü aylık kitap okuma yarışmasında dereceye giren toplam 537 ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencisine eşofman takımı hediye etti.

Şahinbey Belediyesi'nden aylık kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül

Başarılı 573 öğrenciye eşofman takımı

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi, düzenlenen ödüllü aylık kitap okuma yarışmasında dereceye giren toplam 537 ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencisine eşofman takımı hediye etti.

Şahinbey Belediyesi başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Yıl içerisinde çeşitli yarışmalarla öğrencileri ödüllendirmeye devam eden Şahinbey Belediyesi aylık olarak düzenlenen kitap okuma yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olan 537 ortaokul öğrencisini eşofman takımıyla ödüllendirdi. Daha önce de Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öncülüğünde ilçedeki tüm lise öğrencilerine toplam 41 bin 522 eşofman takımı dağıtmıştı.

Ödül dağıtım töreninde açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Her ay öğrencilerimize ve gençlerimize kitap dağıtıyoruz. Şuanda da dağıttığımız kitap sayısı 3 milyona yaklaştı ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Her şey okumakla ve eğitimle başlıyor. O yüzden biz Şahinbey Belediyesi olarak eğitim alanındaki yatırımlara çok büyük önem veriyoruz. Ayrıca okullardaki gençlerimizin ve çocuklarımızın da başarılarını ödüllendiriyoruz. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerimize yaklaşık 400 bin adet spor ayakkabısı dağıttık. Ayrıca gençlerimize spor yapmaları için eşofman takımları, forma, futbol, voleybol, basketbol topları verdik. Bu yöndeki başarı ödüllerimiz devam edecek" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler tek tek sahneye çağrılarak ödülleri takdim edildi. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Şahinbey Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title