Haberler

Sağlık: Milli Takım Hayalim Var

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) Takımlarından Vfl Wolfsburg'da Forma Giyen Türk Oyuncu Mahir Sağlık, Hayalinin Milli Takımda Oynamak Olduğunu Söyledi.

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'da forma giyen Türk oyuncu Mahir sağlık, hayalinin milli takımda oynamak olduğunu söyledi.

Bu sezon VfL Wolfsburg'a transfer olan Mahir, başkent Berlin'de yaptığı açıklamada, Türk vatandaşı olduğunu belirterek, “Milli takım hayalım ve hedefim var. Ancak ilk başta Wolfburg'da sürekli oynamam gerekiyor. Burada başarı göstermem lazım” dedi.

“Wolfsburg'da yedek çıkmanın kendisinde bir sorun yaratıyor mu” şeklindeki bir soruya karşılık da Mahir, “Her futbolcu oynamak ister. Ancak yavaş yavaş kadroya girmeye çalışıyorum. Bundesliga'ya ayak uydurmaya çalışıyorum” cevabını verdi.

Geçen sezon Almanya üçüncü liginde attığı 27 gol ile gol kralı olan Mahir, bu sezon oynadığı iki karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title