Haberler

Safranbolu Belediyesi Safranbolulularla Bayramlaştı

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen vatandaşlarla bayramlaşma töreni başkanlık makamında gerçekleşti.

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen vatandaşlarla bayramlaşma töreni başkanlık makamında gerçekleşti.

Safranbolu Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma törenine Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, oda başkanları ve üyeleri, daire müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Aksoy, Ramazan ayında yapılan çalışmalar ve Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nün Hasan Dede Tepesi bölgesine yapılacak olan otopark projesini iptal edilmesi konusunda vatandaşları bilgilendirerek 2013 yılından bu yana çalışmalar yaptıklarını ve her seferinde eksikler çıkararak ertelendiğini, otopark alanıyla ilgili toplantı da tek cümleyle açıklanacak bir meseleyi muhaliflerce bir buçuk saat konuşulduğunu ama 2 yıldır uğraştıkları projenin 15 dakikada iptal edildiğini söyledi. Aksoy, Hasan Dede Tepesi üzerinde meydana getireceğimiz büyük bir otopark alanıyla çarşının trafik yoğunluğunu rahatlatmayı, gelen misafirlerimiz arabalarını tedirgin olarak park yapıyorlar, bir şey olur korkusuyla kısa sürede Eski Çarşı'dan gidiyorlar. Proje arabalarını rahatlıkla, güvenilir olarak park edebilecekleri kolay bir şekilde çarşıya ulaşabilecekleri bir projeydi." diyerek işin jeolojik açıdan bir sakınca doğurmayacağı, plan tadili yapılmasının önünde jeolojik açıdan bir engelin bulunmadığı konusunda onay alındığını, belediye meclisi tarafından Hasan Dede Tepesi üzerindeki plan tadilatı çalışmasını yapıldığını, her seferinde eksiklikler gösterildiğini, çarşı bölgesinin tamamını etkileyecek bir proje olduğunu söylemeleri üzerine 'Eski Çarşı'dan otoban mı geçiriyoruz.' diye tepki gösterdi.

Koruma Kurulunun yaptığı yanlışları vatandaşlara, şikayetlerini Karabük Milletvekili Osman Kahveci ve AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar'a iletti ve törene katılan herkesin bayramını kutladı. Bunun üzerine Saylar, ellerinden geleni yaparak bu projeyi uygulayacaklarını ifade etti. Vatandaşların bayramlarını kutladı.

Konuşmaların ardından söze başlayan Karabük Milletvekili Osman Kahveci, törene katılan herkesin bayramını kutladıklarını ifade ederek "Beğenmediğiniz yerlere öneri getireceksiniz, arkadaşlarımız da bununla ilgili çalışmalarını yapacaklar. Yani olmazı yok. Seçimlerden sonra hava alanlarını, Hasan Dede gibi önemli projeleri durdurmaya çalıştılar. Her halde birileri bu seçimlerden cesaret aldı. Bilinmesini isterim ki Hasan Dede Projesi bizim Safranbolulu hemşehrilerimize armağanımızdır. Bu projenin arkasında her zaman duracağız. Kimsenin Safranbolu'da turizmin gelişmesine engel olmaya hakkı yoktur. Bırakın Dünya Miras Kentinde turizm payından herkes hakkını alsın" dedi.

Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'un arkasında olduklarını, Safranbolu'ya çok daha güzel hizmetler vereceğinden şüphelerinin olmadığını ifade ederek İslam Aleminin Ramazan bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla bayramlaşma gerçekleştirildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safranbolu Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title