Haberler

Film gibi olay! Kadın haltercinin uçuşu kabusa döndü, kimseye cinsiyetini kanıtlayamadı

Güncelleme:

Rusya'da 42 yaşındaki kadın halterci Anna Turaeva'nın St. Petersburg kentinden Krasnodar'a gerçekleştirdiği uçuş kabusa döndü. Havayolu şirketi çalışanları, "Sen erkeksin. Kadın olduğunu kanıtla" diyerek Turaeva'yı uçağa almadı.

Rusya'da film senaryolarını aratmayan bir olay yaşandı. St. Petersburg kentinden Krasnodar'a gitmek üzere havalimanına gelen kadın halterci Anna Turaeva, Utair Havayolları şirketi çalışanları tarafından uçağa alınmadı. Uçağa alınmamasının gerekçesi ise oldukça şaşırttı. Görevliler, pasaportunda kadın yazan Turaeva'ya kadın olduğuna ikna olmadı. Görevliler, Turaeva'ya "Sen erkeksin. Kadın olduğunu kanıtla. Öyle gel" diyerek uçağa almadığı belirtildi.

"AŞALIĞAYICI BİR DURUMDU"

Rus medyasına açıklamalarda bulunan kadın halterci, "Aşağılayıcıydı. Sıradaki insanların önünde bir çocuk gibi azarlandım. Bana mahrem sorular soruldu. Sıranın tamamı bu anarşiyi izliyordu ve bu durumda kendimi olabildiğince çaresiz hissettim. Gerçekten bir kadın olduğumu kanıtlamaya çalışıyordum" dedi.

Kadın halterciyi erkek sanıp uçağa almadılar

HAVAYOLU ŞİRKETİ ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan, havayolu şirketinin kendisine ulaştığını ifade eden Turaeva, "Utair, üzgün olduklarını söyledi. Bana 'Yaşadığınız olumsuz duygular için özür dileriz. Böyle bir hizmet kabul edilemez. Uçuşunuzda görev alan havalimanı çalışanlarını kontrol edip, durumu çözeceğiz' dediler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Krasnodar Rusya Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (28)

Vatandaş:

Abi sana kadın demeye şahitte yetmez

17
2
yanıtYanıtla
ibo34:

boşuna özürdilemişler . . haklılar tam bır erkek olmus

12
2
yanıtYanıtla
ENVER PAŞA:

NASIL GADIN ULA BU, RUSYA''NIN ERKEKLERİNİN YARISI BUNDAN DAHA KADINDIR. HAVA YOLU ŞİRKETİNİ TEBRİK EDERİM

12
2
yanıtYanıtla
tayfun:

ekmeğe el bassa yine inandıramaz kadın olduguna

11
1
yanıtYanıtla
....:

Haltercisin diye niye erkek gibi oldun ki! Çalışanlar haklı. Madem kadınlarda halterci olabiliyoru kanıtlamak istiyorsun o zaman bir zahmet kadın gibi görünmeye devam et.

10
2
yanıtYanıtla
MERT:

Kurtlar vadisine koysan başrol oynar adamlar haklı aga

10
1
yanıtYanıtla
iZMiRLi AMA CAKMA DEGiL:

Cok mu zormus ispat etmesi? Ben olsaydim indirirdim donu asagiya. Kadinin kaybedecegi birsey yok biiiir, kaslardan birsey görmek zaten mümkün degil ikiiii.

5
5
yanıtYanıtla
bu nosil koridir loo:

ula bu kori midir şindi. harası koridir loo. de öte get loo

7
3
yanıtYanıtla
eser:

Yahu bunu kanıtlamakta ne var , açıp gösterseydi etli cüzdanını

5
5
yanıtYanıtla
Rrr:

Millet hep sapıttı tipe bak kadınmışşşş. Ortalık hep bu ve neidiğü belirsizlerle doldu.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title